The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Cambridge Audio újdonságok a CES-en

A Cambridge Audio idén is többféle termékkategóriában jelentkezett újdonsággal a szokásos januári CES-en, erősítő, DA konverter és hangsugárzó fronton egyaránt tovább erősítve amúgy is bőséges választékát. A show-ra időzített megjelenésű új termékek sora három új Azur 851-es sorozatú készülékből, az Azur 851E előerősítőből, az Azur 851W végerősítőből és az Azur 851D DA átalakítóból, valamint az Azur 651 végerősítőből, néhány Minx polcsugárzóból és végezetül egy elrejthető mennyezeti hangszóróból áll.

A Cambridge Audio Azur 851E előerősítő és Azur 851W végerősítő egy igazán jól összehangolt tökéletes csapatot alkot. A 851E analóg előerősítő szimmetrikus XLR bemenetekkel és kimenetekkel is rendelkezik, valamint egy kifinomult lineáris hangerőszabályzó áramkörrel, ami révén a gyártó szerint a két készülék között annyira tiszta a jelek szállítása, hogy a harmonikus torzítást és a zaj szinte lehetetlen mérni.
A 851W-t egyébiránt a Cambridge Audio egyik legjobb hangzású erősítőjeként tartják számon, s a készülék emellett még egy olyan intelligens készenléti mód funkcióval is rendelkezik, amely automatikusan érzékeli csatlakoztatott 851E bejövő jelét. A CA azt ígéri, hogy a szabadalmaztatott Class XD rendszer finomított változatának, a két toroid transzformátornak, és az új impedancia pufferelési moduloknak köszönhetően a szett megszólalása még tisztább és erőteljesebb lett, mint a korábbi típusoké volt.

Az Azur 851D DAC kínál több lehetőséget kínál, mint a jelenlegi 851C modell, digitális bemeneteinek széles skálája biztosítja a számítógépekkel, okostelefonokkal, tabletekkel és a média streamerekkel való korrekt együttműködést, természetesen a márkától megszokott nívós hangminőséggel.

Cambridge Audio egy második Azur erősítőt is bemutatott a CES-en, mégpedig a kétcsatornás 651W végfokot, ami nagyon alacsony torzítást biztosító toroid transzformátorokkal, minőségi kimenő fokozattal, alacsony zajszinttel és szimmetrikus illetve aszimmetrikus bemenetekkel rendelkezik.
A CES újdonságok közül természetesen a Minx vonal sem maradhatott ki. Az új XL kompakt szatellit hangszórók állítólag hatalmas teljesítményt nyújtanak megfizethető áron. A 80 mm átmérőjű, széles hangterítéssel rendelkező C46 mennyezeti hangszórók szintén a Cambridge Audio BMR technológiájával készülnek, ami mély és erőteljes basszust és szélesebb frekvenciamenet ígér, mint amivel a hasonló méretű hangszórók rendelkeznek.

Audiophyl Kft.
Tel: 1/332-5545
audiophile-szalon.hu