The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject VT-E BT függőleges lemezjátszó

Láttam már pár különleges kialakítású és teljesen újszerű koncepcióval rendelkező lemezjátszót, de a Pro-Ject VT-E BT függőlegesen működő, akár a falra is felszerelhető típusa valószínűleg mindegyiken túltesz, és ha a feje tetejére azért nem állítja az analóg lemezjátszást, de 90 fokkal biztosan el, és egyben felforgatja azt.

Nem tudom, mi lehetett a különleges koncepció megalkotásának alapötlete, talán a falra szerelhető design hangszórókhoz illő lemezjátszó vágya, mert CD játszóban is olyan jól néz ki, amikor üveg mögött függőlegesen forognak a korongok, mindenesetre a készülék létre jött, megérkezett és már nálunk is megvásárolható. A figyelmes fejlesztők még arra is gondoltak, hogy a függőleges helyzetben lévő lemezjátszó kezelésénél az sem mindegy, hogy a tulajdonos bal, vagy jobbkezes-e, ezért a típus mindkét verzióban kapható, a típusszám végi „L” és „R”, azaz Left és Right jelölésekkel megkülönböztetve.

ProJect VTE BT HFP Online

A lekerekített sarkú háromszöget formázó sasszival rendelkező lemezjátszó szuper könnyen installálható, elhelyezését tekintve pedig függőlegesen az asztalra vagy állványra állítható, illetve a hozzá mellékelt idommal a falra is felszerelhető. A lemeztányér meghajtását szilikon szíjjal oldották meg, a lemezeket pedig értelemszerűen leszorító elem rögzíti a tányérhoz. A 8,6”-os alumínium hangkarhoz a függőleges használat okán természetesen speciális felfüggesztést kellett kreálni, akárcsak az egész szerkezethez, a tűerőt és az anti-skatinget pedig gyárilag előre beállították, hogy ezzel se kelljen bajlódni, főleg, mivel a beállításuk a függőleges pozícióból fakadóan amúgy is nehezebb feladat lenne a felhasználónak.

A lemezjátszó beépített phonó fokozattal is rendelkezik, a jeleket pedig a szokványos RCA aljzatokon kívül Bluetooth kapcsolaton keresztül is továbbíthatjuk vele. Utóbbinak köszönhetően egy Bluetooth kompatibilis aktív hangszóróval egy kompakt kis rendszert építhetünk belőle, amelynek elemei akár a falra is felköltözhetnek.
Az Ortofon OM5-ös hangszedővel érkező, magasfényű piros, fehér illetve fekete színekben kapható lemezjátszó ára 450 Euro.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu