The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Marantz SR5011 hálózatos AV receiver

Sorban érkeznek a 2016-os Marantz újdonságok, a házi-mozi receiverek háza táján például a „slim” NR1607 után itt van a szintén hálózatos, viszont jóval izmosabb, klasszikus kivitelű SR5011, amely 7×180 W teljesítményével garantálja, hogy a mozi élmény valóban dinamikus és nagy volumenű legyen.

Az impozáns teljesítményt a Marantz saját fejlesztésű HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) áramköreire épülő végerősítő fokozat biztosítja, amelyet nívós modell lévén kizárólag válogatott, igényes alkatelemekből építettek fel, akárcsak a készülék többi részegységét. Annak érdekében, hogy ez a jókora teljesítmény ne okozzon zavaró akusztikai problémákat, a receivert az Audyssey MultEQ XT automatikus szobakalibráló rendszerrel, valamint a Dynamic EQ és Dynamic Volume funkciókkal is ellátták. Az aktuális „általánosan” elérhető dekóder típusok mellett az SR5011-es természetesen a legfrissebb térhatású hangformátumokat (Dolby Atmos (akár 5.1.2) és DTS:X, a firmware frissítést követően) is képes megszólaltatni. A készülék a helyi hálózathoz vezetékesen vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül csatlakozva (2,4 GHz/5 GHz-es kétsávos támogatással), illetve USB portról a különféle nagyfelbontású és tömörítetlen hangformátumokat (DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, AIFF és WAV) is le tudja játszani, és bőséges szolgáltatás repertoárjában a Bluetooth kapcsolat, valamint az AirPlay és a Spotify Connect is megtalálható.

Marantz SR5011 back HFP Online

Képi oldalon a HDMI csatlakozói (8 bemenet, 2 kimenet) a legfrissebb HDMI 2.0a szabványúak, így a készülék támogatja a HDCP 2.2 másolásvédelmet, a 4:4:4 színkódolást, a High Dynamic Range (HDR) szabványt és a 4K UHD 60 Hz képjelek feldolgozását is. Végezetül még néhány hasznos szolgáltatás és funkció a bőséges választékból: analóg HDMI átalakítás és SD/HD 4K felskálázás a régebbi videó forrásokról, Full HD és Ultra HD videó minőség elérése a meglévő DVD-kről, vagy analóg forrásról, fejlett Multi-Room lehetőségek, 7.2-es Pre-out csatlakozószett, RS232 vezérlés, Setup Assistant, fejlett GUI és Marantz 2016 AVR Remote App.

Az e hónapban üzletekbe kerülő Marantz SR5011 a klasszikus fekete mellett a jellegzetes pezsgő-arany színben kapható 280 ezer forintos áron.


Forgalmazó: Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu