The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Quadral Breeze

A Quadral másik müncheni újdonsága egy vadonatúj vásárlóréteget megcélzó fiatalos és modern hangsugárzó család volt Breeze, azaz Szellő néven, amelynek beépített erősítővel rendelkező tagjai Bluetooth és Wifi kapcsolaton keresztül vezeték nélkül szólaltathatók meg és még multi-room rendszerek kiépítésére is alkalmasak.

A három tagból álló sorozat modern fehér illetve fekete színben készülő modelljei gyakorlatilag a klasszikus hangsugárzó építési hagyományok és a modern vezeték nélküli technológiák ideális találkozását jelentik, vagyis a névre visszautalva egyfajta új szelet a gyártó választékában. A Breeze hangsugárzók formavilága letisztultan egyszerű és sallangmentes, a szögletes, kompakt méretű dobozok a selyemfényű külsejükkel harmonikus látványvilágot biztosítanak.

A legkisebb Breeze One egy kisméretű, így akár hordozható hangsugárzónak is alkalmas két-utas modell praktikus piros szövetfogantyúval és akár 20 órányi működést lehetővé tévő telepekkel. A dobozkát könnyedén magunkkal vihetjük akár egy piknikre vagy egy kirándulásra, de természetesen az udvarban vagy a lakás különböző helyiségeiben is használhatjuk, a hozzá letölthető app révén akár egy multi-room rendszer részeként is. A 25 W teljesítményű dobozkának társaihoz hasonlóan Bluetooth vagy Wifi kapcsolaton keresztül küldhetünk zenéket okos telefontól, tabletről, otthoni hálózatról és egyéb megfelelő forrásokról.

Quadral Breeze5 HFP OnlineA következő Breeze Two lényegében kettő Breeze One egyben, vagyis négy hangszóró és 2×25 W teljesítmény egy magas formátumú dobozban, amit a centersugárzókhoz hasonlóan fekve elhelyezve is lehet használni. Mérete okán a Breeze Two már nem igazán hordozható, inkább fixen telepített hangsugárzó, amely nagyobb méretű helyiségekben való alkalmazásra is alkalmas. Beépített, több mint 25 órányi használatot biztosító telepekkel szintén rendelkezik, ezért az udvarba szintén kitehetjük és egyéb áramhálózat nélküli helyeken is használhatjuk.

A sorozat legkomolyabb típusa a Breeze Five jelű 890 mm magas elegáns és karcsú álló hangsugárzó kettő mély/középsugárzóval és 100 W teljesítménnyel. Ismerve a Quadral állódobozok mélybeli és dinamikai kvalitásait ez a modell valószínűleg egy modern vezeték nélküli szett teljes értékű hangsugárzója lehet, amelynek sem a nagyobb tér, sem a nagyobb hangerő, sem a komolyabb igénybevételt jelentő műfajok hatásos megszólaltatása nem fog gondot okozni.


Forgalmazó: Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu