The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Rövidesen Európában is kapható az LG hajlított képernyőjű TV-je

2013 elején pusztán még csak egzotikus prototípus volt az LG különleges hajlított képernyőjű OLED szupertévéje, ősszel pedig már három kontinensen meg is lehet vásárolni, sajnos meglehetősen drágán. Az 55 hüvelykes képátlójú TV-csoda úgy néz ki, mintha valamelyik sci-fiből származna, rá is csodálkoztak sokan a januári CES-en, amikor a típusszámmal még nem rendelkező szuperképernyő prototípusát bemutatták a szakmának és a nagyközönségnek. A tervekből aztán a tavasz végére boltokban kapható termék lett Dél-Koreában, és a nyár közepe óta már az Egyesült Államokban is lehet kapni az extravagáns készüléket.

Az 55 hüvelykes, futurisztikus kinézetű készülék Európában először Németországban lesz kapható, elég borsos, 8999 Eurós áron. Az átszámítva több mint 2,6 millió forintos vételárat valószínűleg csak az igazán elszánt mozirajongók vagy a különlegességekre vágyó tehetősek fogják kifizetni a hajlított kijelzőért.

A készülék a hajlított képernyő mellett még több más paraméterében is egyedülálló.
Készülékházának vastagsága mindössze 4,3 milliméter, és a tévé akár egy kézzel is megemelhető, mivel a súlya alig 17 kilogramm. Hangrendszere THX minősítésű, 3D-s filmek megjelenítésére is képes és az ún. Smart, vagyis okos TV-k táborához tartozik. Ultra modern dizájnjának némileg ellentmondva azonban csak Full HD felbontású, a vadonatúj 4K felbontású jelek megjelenítésére nem képes, ami jelentősen visszafoghatja az érdeklődést iránta, mivel így bizony technológiailag nem számít teljesen előretekintő készüléknek.

lg tv 2