The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

STS Digital CD-k és LP-k a Stream Audiónál

Lemezek nélkül a lejátszók, és valójában maguk az audio rendszerek is csupán felesleges tárgyak lennének, hiszen az ún. audiofil társadalom még ma, a letöltések korában is fizikai formában létező hanganyagokat hallgat, az analóg lemez pedig sokadik reneszánszát éli. Ennek okán az utóbbi időben szép hardver választékot felvonultató Stream Audio immár jóféle szoftvereket is kínál a készülékeihez, mégpedig a holland STS Digital kiváló minőségű CD és analóg lemezeit.

Noha a gyártó neve STS Digital, a választékában az analóg lemezek ugyanolyan fontosak, mint a CD-k, és az analóg hívők megnyugtatására közölhetjük, hogy a „bakelitek” semmilyen digitális machinációkon nem estek át.
Az 5.990,- Ft-os (CD) illetve 11.990,- Ft-os (LP) áron kapható audiofil lemezek túlnyomó része tulajdonképpen az utóbbi évtizedek népszerű és persze minőségi muzsikáiból összeállított válogatás, amelyek között minden bizonnyal mindenki talál magának a fülére való csemegét.

A széles palettán a komolyzenétől egészen a szigorúbb rockzenéig találhatók anyagok, az előadók/szerzők színes listáján a klasszikus „vonal” nagyjai, mint például Mozart, Händel és Sosztakovics mellett Nat King Cole, Marcus Miller, sőt, a Kraftwerk, Tom Jones és a Rammstein is szerepel, és ez a lista természetesen még korántsem teljes.

A különféle lemezek széles választéka a Stream Audio bemutatótermében tekinthető és hallgatható meg, természetesen az általuk forgalmazott különféle nívós elektronikák és hangsugárzók aktív közreműködésével.

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu