The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

JBL Xtreme cseppálló kivitelben

A JBL Xtreme Bluetooth hangszóró a Charge 2+-hoz hasonlóan szintén cseppálló kialakítású, de ami talán még ennél is fontosabb, JBL basszus radiátorokkal megtámogatott kompakt méretű hengeres testéből az ígéretek szerint súlyos és energikus hangok törnek elő, amit a márka és a többi hordozható hangszórójuk ismeretében készségesen el is hiszünk.

A mindössze 2,1 kg-ot nyomó henger alakú Xtreme egy feltöltéssel akár 15 órányi vezeték nélküli zenehallgatást ígér, otthon, a parkban, szalonnasütés közben, vagy cseppálló kivitelének köszönhetően akár a medence partján is. (Ahogy a Charge 2+ kapcsán már írtuk, nem vízálló, hanem cseppálló, vagyis nem árt neki az esetlegesen ráfröccsenő víz, de a vízbe ne vigyük bele.) Újabb ötletes megoldásként a készülék tetején kettő fogantyú is található, melyekre a mellékelt vállszíjat felcsatolva az Xtreme az egykori vállon egyensúlyozott óriási rádiómagnók modern alternatívájaként vállra akasztott táskaként is szállítható és hallgatható.

A fekete, piros és kék színekben készülő Xtreme a gyártó egyéb eszközeiben is bemutatkozott speciális funkciójának köszönhetően egyidejűleg akár három okostelefonnal vagy tablettel képes jelkapcsolatot létesíteni és 10000 mAh kapacitású akkumulátorával akkubank funkciót is kínál. Ha egy Xtreme esetleg nem lenne elég, akkor a JBL Connect funkció révén akár két Xtreme is összepárosítható egymással, még nagyobb hangerőt valamint nagyobb behangosított teret biztosítva ez által.
Nem lenne teljes a kép, ha a készülék telefon kihangosítónak nem lenne alkalmas, ezért a sokoldalú hordozható hangszóró még zaj, és visszhangmentes telefonálási lehetőséget is biztosít.

Forgalmazó: Extreme Audio
Tel: 1/7867-422
www.extremeaudio.hu