The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Thiel Audio TM3

A StreamAudio választékában nemrégiben jelentek meg a high-end Thiel hangsugárzó márka modelljei, melyeknek sorát immáron a mostanság bemutatkozott TM3 két-utas monitorsugárzó is gazdagítja. Az új hangsugárzó az alul felül ívelt előlapjának jobb széle felé húzódó hangszóróival már szemből nézve sem egy szokványos jelenség, profilból megpillantva azonban még különlegesebbé válik; olyan nehezen leírható alakzattá, amelyben sem merőlegesek, sem párhuzamosok nincsenek, és amelyben az állóhullámoknak esélyük sem marad.

A felfelé elkeskenyedő oldalú monitorsugárzó márkatársaihoz hasonlóan felsőkategóriás gyártástechnológiák alkalmazásával született meg a leírások szerint különösen alacsony torzítással és széles frekvenciatartománnyal (45 Hz- 30 kHz). A különleges alakú, nagyon merev kabinet rétegelt falemezekből készült, a direktben a TM3-hoz kifejlesztett és gyártott hangszórókészlet pedig 25 mm-es fém csipogóból és 165 mm-es üvegszálas membránnal rendelkező mély/középsugárzóból áll. A hangsugárzó kiemelkedő auditív jellemzőihez univerzális karakter párosul, melynek köszönhetően a különféle zenei műfajok megszólaltatása mellett a modell a filmek világában is otthonosan mozog.

A TM3 rövidesen a hazai forgalmazónál is meghallgatható és megvásárolható 899.990,- Ft-os áron, a hozzá készült állvánnyal együtt, amelynek ára egyelőre még nem ismeretes.

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu