The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Thorens a Stream Audio-nál

Néhány éves szünet után újra elérhetőek lesznek hazánkban is a 140 éves múltra visszatekintő svájci cég termékei, a Stream Audio jóvoltából.A patinás gyártó nevének említése nélkül az analóg lemezjátszásról nem is beszélhetünk, sokat tettek azért, hogy ma a „vinyl gyaluk” nem múzeumban porosodó tárgyak, hanem a zeneszerető emberek fő műsorforrásai lehetnek.

Thorens TD124 Mk11


A Thorens számtalan műszaki megoldással, újítással járult hozzá a lemezjátszók tökéletesítéséhez, ezeket felhasználva alkották meg az 1954-ben megjelent TD 124-et, melynek megkímélt példányai még a mai világban is megállják helyüket. Az igazi sikersztori ekkor kezdődött, és a 60-as években teljesedett ki, közben több kiváló modellt adtak az igényes audiofil közönségnek. A Thorens egyike azon cégeknek, melyek nem csak a futóművet, a hangkarokat is maguk készítik, de ami a mai világban ennél is ritkább, mindezt nem Kínában vagy Malájziában, hanem a mai napig is Svájcban teszik.

teaser-td350-1

Az analóg válsága a Thorenst is érzékenyen érintette, de szerencsére kitartottak a bevált, és tökélyre fejlesztett technológia mellett. Közben különféle elektronikákkal is kiegészült a kínálat, termékeik között találunk phono fokozatokat, valamint elő-, és végerősítőt egyaránt. Bár a hangsúly továbbra is az LP-játszókon van, azért érdemes kipróbálni az elektronikákat is.

thorens mm008

A Thorens jelenlegi termékskálájában mindenki megtalálhatja a hozzá illő darabot. A modern forma és színvilágú futóművek mellett kaphatóak még a klasszikus kivitelű modellek, az egészen barátságos árkategóriától a kompromisszum-mentes ultra high-end minőségű csúcsmodellig. A Stream Audio bemutatótermében mindezek már megtekinthetők, és igény esetén természetesen meg is hallgathatók.

www.streamaudio.hu
www.thorens.com