The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Tovább bővült és még elegánsabb lett az Extreme Audio üzlet

2013 nyarán, az Extreme Audio üzlet első születésnapja alkalmából írtunk utoljára a Harman csoport termékeit és egyéb nívós márkák készülékeit forgalmazó bemutatóteremről, melynek életében az azóta eltelt bő 2 év is jelentős változásokat hozott.

Az akkori választék többek között a hazánkban is különösen népszerű Klipsch és Bose márkákkal bővült, a számtalan különféle termék és készülékkategória korrekt és ízléses meg,- illetve bemutathatósága érdekében pedig vadonatúj helyiségeket alakítottak ki az ilyen módon egyre tágasabbá és méretesebbé váló üzletben.

fejhallgatok2

A tágas fő üzlettérbe belépve, baloldalon az egykori Fejhallgató Plázából ismerős, de azóta szintén megszépült fejhallgató bemutatófal fogadja a látogatót, amelyen gyakorlatilag a hazai füles választék színe-java képviselteti magát, kivéve a drága felsőkategóriás típusokat, amelyek időközben a komplexum másik végében található külön kis bemutatóterembe költöztek. Az ott kialakított meghitt kis fejhallgató szalonban valóban nyugodt körülmények között, nívós elektronikák közreműködésével lehet közelebbi ismeretséget kötni a különféle minőségi fülesekkel.

bose

Visszatérve a központi helyiséghez, középütt egyelőre még egy kis Bose demófal található, legalábbis addig, amíg el nem készül az egyetlen hazai komplett bemutatóegység, egy nagyjából 10 méter hosszú egyedi tervezésű komplex szerkezet, amelyet Németországban gyártanak le, és amelyet a Bose két erre szakosodott szakembere állít majd össze. Az új demófal a mostani kisebb egységet is magába integrálva a jelenleg szinte üres jobboldali falra fog kerülni, középütt pedig egy nagyobb tér lesz, hogy a helyiség áttekinthető legyen.

klipsch

A következő rész a korábban is létező nyitott demószoba ahol olcsóbb házi-mozi komponensek illetve rendszerek tekinthetők és hallgathatók meg. Mellette nyílik a szintén új, körültekintően megtervezett és kialakított high-end/mozi-szoba, amely csak úgy csillog a különféle Klipsch hangsugárzók rézszínű membránjaitól. A komplett Dolby Atmos rendszereket bemutató helyiségben a sokféle hangsugárzó között már megtalálhatók a nemrég bemutatott új Klipsch RP-140SA és RP-280FA Dolby Atmos modellek is, a klasszikus hifi rajongói pedig meghallgathatják a sok évtizede változatlan kivitelben készülő Klipschorn hangsugárzót a Yamaha retró hangulatú csúcsmodelljeinek társaságában.

multimedia2

Továbbhaladva az üzletben az utunk a vadonatúj, narancssárga illetve szürke márkaszínekben pompázó látványos JBl és Harman bemutatófalak illetve a velük szemben lévő fülbedugós füles bemutatóállvány között vezet el. Előbbieken a két márka színpompás multimédiás készülék választéka helyezkedik el modern és látványos tálalásban; a JBL részét a fiatalos színek, míg a Harmanét a kissé visszafogottabb elegáns formák és a különféle üveg búrák uralják.

fejhallgatok2

Ezután következik a már említett igényes fejhallgató szoba, majd a nyitott, korábban is létező Yamaha hangprojektor „sarok”, végezetül pedig a kibővített második hifi/házi-mozi demószoba, ahol az üzlet által forgalmazott széles készülék kínálat újabb darabjaival lehet megismerkedni korrekt körülmények között.      

horn  

Az Extreme Audio üzlet eddigi három évét áttekintve tökéletesen látszik, hogy még ebben a hivatalos propagandától eltérően gazdaságilag nem éppen fényes időszakban is lehet szép sikereket elérni, ám ehhez az igényes készülékek mellett széles választék, nívós környezet, jó reklám és persze kellő szakmai hozzáértés szükségeltetik. Ha mindezek megvannak, jó reménnyel lehet számítani a sikerre, amelynek nem pusztán az anyagiak, hanem a visszajáró vásárlók száma és az ügyfelek véleménye és megelégedettsége is fontos fokmérője, amely terén információink szerint ez az üzlet komplex eredményt elérve szintén nagyon jól áll, így bizakodva tekinthet a további jövőre.

Extreme Audio
1117 Budapest, Sopron út 22.
Tel: 1/7867-422, 30/208-2206
www.extremeaudio.hu