The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Nordost Heimdall 2 4K UHD kábel

A 4k jelátvitelre alkalmas HDMI kábelek – egyelőre szűk – választékát gyarapítja a Nordost Heimdall 2 UHD kábele, amely a már bemutatott Valhalla 2 olcsóbb alternatívájaként képes az UHD szabványú jelek továbbítására.


A Nordost mérnökei a tervezés során kábel szerkezeti felépítésének kialakítását és anyagainak kiválasztását egy cél érdekének rendelték alá, nevezetesen a szabvány által előírt 10,2 – 18 GHz sávszélesség és átviteli sebesség elérésének. A kábel 19 szál (25AWG) tömör, ezüstözött vezetőt tartalmaz, a cég szabadalmaztatott Micro Mono-Filament technológiájával egyenként szigetelve, szerkezetileg pedig párban, árnyékoltan vezetve. Az audio kábeleknél is alkalmazott megoldással mintegy 20%-al gyorsabb jelsebességet sikerült elérni.
A Heimdall 2 4K UHD kábelek összeszerelését az USA-ban, a Nordost massachusetts-i gyárában kézzel végzik, majd minden egyes elkészült darabot szigorú ellenőrzésnek vetnek alá, ezzel biztosítva a prémium minőségű termék, szabványoknak való megfelelését. A Heimdall 2 4K UHD a Nordost hazai forgalmazójánál is elérhető lesz.

www.audiocentrum.hu