The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Tube Amp Company T-22

A Vincent Audio tulajdonosának érdekeltségébe tartozó Tube Amp Company (TAC) nevéhez hűen a ’90-es években történt megalapítása óta kizárólag elektroncsöves erősítők gyártásával foglalkozik. Terjedelmes választékának első darabja, a T-22 integrált erősítő most érkezik meg a hazai forgalmazóhoz, így a hazai közönség immár személyesen is megismerkedhet vele.

A TAC alapítói annak idején arra a megállapításra jutottak – és ezzel nem voltak egyedül a világtörténelemben, - hogy a csöves erősítők szólnak a legszebben és az ő hangjukban van a legtöbb érzelem, ezért elhatározták, hogy ők bizony csak ilyeneket gyártanak, mégpedig a nagyon jó ár/érték arányt is kiemelt szempontként kezelve, hogy a készülékeik piacilag is kellően sikeresek legyenek. Aktuális választékukban különféle stílusú, klasszikus illetve modern formájú készülékek találhatók, melyek közül a T-22 a legkisebb modell.

A T-22 valójában egy modern stílusú elegáns köntösbe bújtatott klasszikus felépítésű erősítő, ami a jó értelemben vett egyszerűségre törekvő minimál design szellemében született. A készülékben push-pull üzemű EL34-es végerősítő csövek állítják elő a 2×40 W kimenő teljesítményt, amely a csöves világban már bőségesen elegendőnek számít. Az ultra lineáris üzemben működő erősítő alacsony torzítású kimenő transzformátorral és rövid jel utakkal rendelkezik, hangszínszabályzók vagy egyéb felesleges áramkörök a purista szemlélet jegyében egyáltalán nem kerültek bele a készülékbe. Tervezői egyetlen ponton tettek kivételt a kényelem javára, mégpedig a távvezérlés kérdésében, ugyanis a mellékelt infravörös távirányítóval a készülék a félvezetős modellek kezelési komfortját nyújtja.

TAC T22 back

A készülék négy line bemenettel és egy kimenettel rendelkezik, igényes aranyozott hangsugárzó csatlakozói között a 4 illetve 8 Ohmos hangsugárzók bekötéséhez külön terminálok találhatók.

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu