The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

SA Mantra 5

Szemrevaló monitorral bővült a System Audio kínálata. A Mantra 5 kis kompakt hangsugárzó, teljesértékű hanggal és szemet gyönyörködtető megjelenéssel.
A minőségi anyagokból készülő, gondosan megmunkált monitor testes, zenei hangzást ígér, elég csak kézbe venni, hogy ezt komolyan vegyük.

Nem kevesebb, mint 6 kg-ot nyom darabja, és ha közelebbről is szemügyre vesszük, a felületeken, az illesztéseken jól látszik a gyártótól egyébként megszokott gondosság, igényesség.
A0001632 smallA doboz felületkezelésére jellemző, hogy festett felületeire 8 réteget visznek fel, rétegenként tükörsimára csiszolva. Magasfényű fekete, szatén fehér és dió furnér felületek közül választhatunk, az előlap minden esetben ezüst színű, a hangszóróselyem rögzítése rejtett, mágneses. El lehet helyezni polcon, falon, vagy - ha a legjobb hangminőséget szeretnénk elérni – állványon. AZ SA5-öt úgy tervezték, hogy egy kisebb szobában teljesértékű hangélményt nyújtson, műfajtól függetlenül. Mindegy, hogy elektronikus vagy akusztikus zenével, hifi, vagy házimozi célra használjuk, tökéletes megoldást nyújt, és illeszkedik a SA Mantra családjának összes modelljéhez.
Kétutas basszreflex rendszerű, 13 cm-es mélysugárzóval, amelynek mágnesköre speciális kialakítású, emiatt a membrán 2-3-szor nagyobb kitérésre képes, mint a hagyományos dinamikus hangszórók. A membrán nagyobb mozgása magasabb hangnyomás értékekben mutatkozik meg, ami egyben testesebb basszust is jelent. A reflex nyílás kialakítása sem a megszokott cső alakú, hanem hátul, egy lefelé irányított rés, amelyben turbulencia-mentesen áramlik a levegő, és e megoldással a fal közelsége sem jelenthet akusztikai problémát. A magassugárzó membránja viszont a jól bevált, lágy, de mégis részletgazdag hangzású selyem dóm, amely már számos régebbi modellben bizonyította alkalmasságát a legmagasabb szinten is.
A Mantra 5 hamarosan elérhető lesz az Audiocentrum kínálatában.