The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új Denon X-szériás AV receiverek beépített HEOS kapcsolattal

A gyártó „X” sorozatú házi-mozi rádióerősítőinek sora ezúttal két olyan új felsőkategóriás modellel bővül, amelyek a beépített HEOS hálózati technológiának köszönhetően immár fejlett streaming és multi-room szolgáltatásokat is kínálnak, mindenféle szempontból az otthoni szórakoztató rendszerek központi elemévé téve a készülékeket.

Az AVR-X6300H és az AVR-X4300H jelű új prémium kategóriás modellek természetesen egyéb szolgáltatásaik, felépítésük és műszaki tartalmuk tekintetében is komoly előrelépést jelentenek a korábbi típusokhoz képest. Legnagyobb újdonságuk azonban kétségkívül a gyártó által megalkotott HEOS rendszer, amellyel a készülékek immár fejlett hálózati kapcsolatokkal is rendelkeznek és a több helyiségben való egyidejű zenélés is könnyen megoldható velük.

AVR-X4300H
Az új Denon AVR-X4300H 9 végerősítő fokozattal rendelkezik, melyek névleges teljesítménye 200 Watt, és ezenfelül kettő aktív szub-woofer kiszolgálására képes. Természetesen a kor és a kategória kívánalmainak megfelelve rendelkezik a Dolby Atmos és DTS:X dekóderekkel, valamint az Auro 3D (opcionális, fizetős frissítés) rendszer is elérhető vele. A 11.2 rendszerű készülék 9 csatornás erősítője lehetővé teszi a 7.1.2 vagy 5.1.4 3D-s konfigurációk kialakítását anélkül, hogy külső erősítőt kellene alkalmazni hozzá, mindössze a kiterjesztett 7.1.4 csatornás változathoz kell még egy külön sztereó végfok. „Hagyományos” dekódolások használata esetén a fennmaradó erősítő csatornákat ki lehet jelölni újabb hangszórópárok meghajtására a második és/vagy a harmadik audio zónában, ahol a fő szobával azonos, vagy akár attól különböző forrásokból származó műsorokat is hallgathatunk.

de avrx4300h e2 sp st 001 op hi

Ebben a kategóriában természetesen már a hangminőség kérdése is kiemelt fontosságú szempontnak számít, ezért a készülék a Denon D.D.S.C.-HD (Dynamic Discrete Surround
Circuit - High Definition) áramkörével és az egyedi AL24 Processing Plus jelfeldolgozással egyaránt rendelkezik, a digitális jelek analóggá alakításáról pedig a kiváló minőségű 192 kHz/32bit rendszerű D/A konverterek gondoskodnak. A Denon Link HD csatlakozás a jitter-mentes átvitelt támogató Denon Blu-ray lejátszókhoz való minőségi kapcsolódást biztosítja.
A 11.2 csatornás jelfeldolgozási képességnek, a tizenegy hangsugárzó terminálnak valamint a 11.2 csatornás előerősítő kimenetnek köszönhetően az AVR-X4300H nagyfokú szabadságot kínál a multi-room kialakítások terén is. A két HDMI kimenet mellett (a fő szobához) egy harmadik HDMI Zóna kimenet biztosít még több lehetőséget újabb képmegjelenítő csatlakoztatásához a lakás egyéb helyiségeiben.

de avrx4300h e2 bk re 001 hi

Az AVR-X4300H a vezeték nélküli kapcsolatok terén is széleskörű lehetőségekkel rendelkezik, amelyek tartalmazzák az AirPlay és a Bluetooth zenei streaminget okostelefonokról, valamint a beépíttet Wi-Fit, amivel a készülék könnyedén csatlakozhat az otthoni hálózathoz. A beépített HEOS technológia emellett egy teljesen új világot nyit meg a különféle zenei forrásokhoz való kényelmes hozzáféréssel, a kényelmes vezérlési lehetőségekkel és a multi-room élményével. A HEOS-szal a felhasználó könnyen streamelheti az olyan zenei szolgáltatások tartalmait, mint a Spotify, TuneIn Internet Radio, Deezer, TIDAL, SoundCloud stb. A felhasználó saját zenei könyvtárában való böngészése az otthoni hálózaton keresztül gyors és intuitív.

A készülék támogatja a normál felbontású, valamint a nagy felbontású audio formátumokat, beleértve a FLAC HD és a DSD fájlokat is. Mindezen túlmenően a felhasználó hallgathatja a zeneszámokat közvetlenül a telefonról, tabletről, vagy USB-meghajtóról is, a vezérlés pedig kényelmesen megoldható az ingyenes HEOS alkalmazással, amit annyi okostelefonra és tabletre lehet telepíteni, amennyire csak szükséges. Az app azonnali multi-room audio vezérlést is biztosít, vagyis a felhasználók az összes szobából és bármilyen eszközről vezérelhetik a rendszert: lejátszhatnak különböző zenéket különböző forrásokból minden szobában, csoportosíthatnak több helyiséget és ugyanazt a zeneszámot lejátszhatják tökéletes szinkronban, vagyis party üzemmódban is. A teljes HEOS termékválasztékról bővebben itt olvashat: www.denon.hu/hu/heos

8 HDMI 2.0a bemenete (egy az előlapon) és 3 HDMI kimenete révén a készülék videó szekciója gyakorlatilag mindenféle modern eszközt (Blu-ray lejátszók, médialejátszók, videokamerák) képes fogadni és kiszolgálni, akár egy időben is. Természetesen rendelkezik a teljes HDCP 2.2 kompatibilitással, ami szükséges a 4K Ultra HD másolásvédett tartalmak megtekintéséhez. Az AVR-X4300H emellett támogatja a teljes sebességű 4K Ultra HD videókat, a 4:4:4 Pure Color al-mintavételezést, a HDR-t és a BT.2020 jeltovábbítást is. Nagy teljesítményű videó processzora képes a standard illetve nagy felbontású videó források teljes sebességű 4K Ultra HD felbontásra való felkonvertálására is.

AVR-X6300H
A Denon csúcskategóriás AVR-X6300H modellje egy valóban egyedülálló fejlesztésnek mondható a cég történetében, mivel ez az első Denon AV Receiver 11 erősítő fokozattal, melynek mindegyik csatornája névleges 205 Watt teljesítménnyel rendelkezik. A jól felszerelt és igényes kialakítású készülék tökéletes válasz az aktuális 3D-s audio formátumokra, mivel önmagában képes vezérelni és meghajtani akár egy teljes 11 csatornás 3D házimozit is. Az AVRX4300H-hoz hasonlóan nagyon kifinomult technológiákkal rendelkezik - beleértve a HEOS integrációt, a komoly videó részt és a kiterjedt csatlakoztatási lehetőségeket - de a hangminőség terén a rangjához illően még ennél is többet kínál. A diszkrét monolitikus felépítésű erősítő kialakításban alkalmazott speciális Denon nagy áramerősségű tranzisztorok (DHCT) javítják a referencia osztályú hang minőségét, fokozva a megszólaló hang
tisztaságát, erejét és részletgazdagságát. Az aranyozott bemeneti/kimeneti csatlakozók és az újonnan kifejlesztett, minőségi átlátszó hangsugárzó csatlakozók gondoskodnak a nem kevésbé fontos korrekt csatlakoztatásról a források és a hangsugárzók felé.

de avrX6300h e2 sp st 001 op hi

A Denon készülékek mindig is élen jártak a kényelmes és egyszerű használhatóság terén, ezért természetesen az új modell is csatlakozik ehhez a trendhez. A HEOS App-al és az új Denon AVR 2016 Remote App-al (iOS és Android készülékekhez, valamint a Kindle Fire-hoz) kényelmesen lehet vezérelni a készülék összes funkcióját. Az exkluzív Denon Setup Assistant és a Quick Start Guide segítségével az AV Receiver beállításai gyorsan és egyszerűen elvégezhetők. Az Audyssey MultEQ XT32 automatikus terem akusztika bemérő és korrekciós rendszer beállítja a telepített hangsugárzókat az adott szoba akusztikájához, az Audyssey Dynamic Volume valós idejű hangerő-szabályozást biztosít, míg az Audyssey Dynamic EQ alacsony hangerőn is feljavítja a rendszer térhatású hangzását.

de avrx6300h e2 bk re 001 hi

Az AVR-X6300H és AVR-X4300H modellek októbertől lesznek elérhetők fekete és prémium ezüst színekben.

Forgalmazó: Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu