The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Sennheiser új HD 2 fejhallgató sorozat

A szeptember legelején kezdődő IFA 2016-on bemutatkozó, a gyártó korábbi 200-as típusait leváltó új modellek a „csak semmi cicó” jegyében készült praktikus, letisztult, egyszerű vonalvezetésű és strapabíró on-ear fülesek, amelyekkel a Sennheiser egyértelműen a mobil használatot célozta meg. Az új típusok a céges ismertető szerint olyan céltudatos uraknak és hölgyeknek készültek, akik tudják, mit akarnak, és szeretik jól csinálni, amit csinálnak. Pont, mint ezek a fülesek.

Az utóbbi években a fej, és fülhallgatók világában tapasztalható soha nem látott mértékű bővülés legfőbb kiváltó oka az okostelefonokról történő zenélés, így érthető módon a mobil használatra szánt fülesek profitáltak a legtöbbet ebből a folyamatból. Ennek okán a jól ismert gyártók is folyamatosan bővítik a mobil használatra szánt füleseik választékát, így a felhasználók az áruházi tucat termékeken túl olyan minőségi típusokból is válogathatnak, mint például a Sennheiser különféle gyártmányai. A nagy múltú német gyártónál az új HD 2 sorozat egyértelműen a mobil szegmenset erősíti, olyan letisztult, modern és tartós modellekkel, amelyek nívós hangzást nyújtanak, és jól bírják a nyüstölést is.

A HD 2.10, HD 2.20S, HD 2.30i és HD 2.30G modellekből álló sorozat minden tagja könnyű és strapabíró műanyag szerkezettel, lágy, ergonomikus tervezésű fülpárnákkal és erős neodímium mágnesekkel megtámogatott meghajtókkal rendelkezik. Zárt on-ear kialakításuknak köszönhetően hatékonyan zárják ki a külvilág zajait, ami mobil használatban az utcán vagy a metrón különösen fontos, hogy rendesen halljuk a zenét és ne tűnjenek el belőle az apró részletek még zajos környezetben sem. A típusszámok végén található különféle betűk a készülék fajtákra utalnak, amelyekkel a telefonálási és zenelejátszási funkciók kihasználhatók; az „i” az iOS eszközöket, a „G” a Galaxy azaz Androidos telefonokat, míg az „S” a Smart, vagyis okostelefonokat jelenti.

HD210 box

A belépő 2.10 modellnek még nincs ilyen funkciója, a következő 2.20S típus fixen beépített kábelén a telefonhívást fogadó és a zenelejátszást elindító egy gombbal rendelkező távvezérlő egység található, míg a 2.30-as változatok eltávolítható kábelére az Apple vagy Android készülékekhez optimalizált 3 gombos egységet szereltek, amivel a fenti funkciókon túl még a hangerőt is lehet szabályozni.
A sorozat legkomolyabb kivitelű és felszereltségű 2.30-as tagjai a többiek fekete színe mellett divatos fehérben is kaphatók, a leírások szerint kiegyensúlyozott hangzással és jó basszussal rendelkeznek valamint egy praktikus, puha hordtáskát is mellékelnek hozzájuk.

Az új HD 2-es fejhallgató sorozat tagjai immár nálunk vendégeskednek, így rövidesen alapos teszteket is olvashatnak róluk.

Audio Partner Kft.
Tel: 23/414-057
www.audiopartner.hu