The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új generációs audio termékek a Sonytól

Az IFA-ra időzítve hat új audio készülékből álló termékcsaládot dobott piacra a Sony, melyek mindegyike minőségi hangzást nyújt még a nagy felbontású digitális zenefájlok esetében is. A lemezkiadóval is rendelkező cég emellett egy új, zeneletöltésre alkalmas online felülettel is jelentkezik, melyről magas hangminőségű felvételeket tölthetnek le a zenekedvelők. A legendás 1982-es Compact Disc és az 1999-es SACD/DSD társfejlesztőjének új termékcsaládja két HDD audio lejátszóból, egy USB DAC erősítőből, egy integrált sztereó erősítőből és két hangszórórendszerből áll.

HAP-Z1ES HDD audio lejátszó és TA-A1ES integrált sztereó erősítő

A HAP-Z1ES HDD audio lejátszót úgy tervezték, hogy képes legyen a legfinomabb zenei részleteket kihozni a nagy felbontású hangfájlokból. A zenei fájlok tárolhatóak a lejátszó 1 TB-os merevlemezén, vagy a HAP Music Transfer alkalmazás segítségével PC-ről vagy Macről is lejátszhatóak – vezetékkel vagy a nélkül. Az alkalmazás automatikusan szinkronizálja a frissítéseket, biztosítva, hogy a lejátszó mindig naprakész legyen.

A 10,9 cm-es (4.3”) színes LED kijelzőn vagy az új HDD Audio Remote alkalmazással okostelefonon és tableten (Android/iOS) is böngészhetjük a zenei választékot, az USB kábel segítségével pedig a merevlemezt is könnyedén csatlakoztathatjuk.

A HAP-Z1ES gyakorlatilag bármilyen zenei formátumot könnyedén lejátszik – beleértve az MP3, DSD (max. 5,6 MHz), DSF, FLAC, WMA, ALAC, ATRAC, AIFF fájlokat is. Még a „veszteséges” MP3 fájlok is példátlan részletességgel és tisztasággal hangzanak, a DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) pedig hűen adja vissza a magas frekvenciájú finom részleteket és megbirkózik az erősen tömörített digitális zenei fájlokkal is.

IMG HAP-S1 S UCEA F2

Az HAP-Z1ES lejátszót tökéletesen kiegészíti a hozzáillő TA-A1ES 2×80 W teljesítményű integrált sztereó erősítő, mely diszkrét elemekből álló előerősítővel és audiofil minőségű komponensekkel biztosítja a minőségi megszólalást, stabil alaplemeze és készülékháza pedig hatékonyan küszöböli ki a különféle vibrációkat. A korábban a stabilitás biztosítására szolgáló emitter ellenállás, a plusz tekercs és kondenzátor eltűnt, szabad utat engedve az egyetlen push-pull áramkörön keresztül történő nagyáramú erősítésnek. A FET bemeneti buffer csökkenti a torzításokat, és a TA-A1ES áramkörét is úgy korszerűsítették, hogy javítsa a hangminőséget.

HAP-S1 kompakt HDD audio lejátszó rendszer

A HAP-S1 egyetlen kompakt, stílusos egységben kombinálja a HDD lejátszó funkcióit egy 2×40 W erősítővel. A HAP-Z1ES-hez hasonlóan itt is fedélzeti Wi-Fi teszi lehetővé a nagy felbontású letöltött fájlok könnyű szinkronizálását.

UDA-1 USB DAC erősítő

Az UDA-1 USB DAC erősítőt egy USB kábel segítségével számítógépünkhöz vagy okostelefonunkhoz is könnyedén csatlakoztathatjuk. Nagy felbontású audio letöltéseket, MP3 számokat és olyan alkalmazásokat is könnyedén hallgathatunk rajta, mint a Spotify vagy az iTunes, az erősítő 225 mm széles háza pedig garantáltan nem fogja uralni az asztalunkat.

IMG UDA-1 S ALL F

SS-HA1 és SS-HA3 hangsugárzók

Szintén elérhető két új kompakt polchangfal ‒ sajátosságuk a dupla magassugárzó, külön magas frekvenciájú egységekkel a hangterelő elején és tetején, melyeket egy MRC (mica reinforced cellular) mélynyomó egészít ki a különösen széles hangtartományért.

Az UDA-1 október közepétől, a HAP-Z1ES, TA-A1ES, HAP-S1 és SS-HA1 novembertől lesz elérhető az európai üzletekben. Az SS-HA3 boltokba kerülésének idejét később jelentik be.