The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Szuper vékony hangprojektorok a Sonytól

A többcsatornás hangélmény teljesen új dimenzióját nyújtja a Sony két legújabb hangprojektora, a HT-ST7 és a HT-ST3. Mindössze 4 cm-es magasságával a stílusos ST3 a világ legvékonyabb Bluetooth-os hangprojektora, míg a 7.1 csatornás ST7-hez egy erőteljes vezeték nélküli mélynyomó is tartozik, melyek a szoba tetszőleges pontjára helyezve kiemelik a lüktető mély hangokat. Mindkét modellhez egyetlen érintéssel csatlakoztathatunk bármely Bluetooth® vagy NFC kapcsolatra alkalmas eszközt. A két új hangprojektor tervezése az idei BRAVIA TV kollekció stílusjegyeit hordozza, és tökéletesen illik a kortárs belsőépítészeti trendekhez.

HT-ST7
A Sony Pictures Soundworks-szel közösen fejlesztett ST7 hangprojektor a legújabb digitális jelfeldolgozásnak köszönhetően kivételes hangminőséget biztosít. A 7.1 csatorna és az S-Master Digital erősítő valósághű hangélményt nyújt, míg a saját fejlesztésű mágneses folyadék csillapítású hangszórók a párbeszédek részleteit emelik ki egyedülálló tisztasággal. Az S-Force Pro front térhatás minden hangot egy moziszerű hangtérben helyez el, ennek köszönhetően a hagyományos front térhatás technológiákhoz képest az ST7-nél jóval szélesebb az optimális hallgatási tér jön létre.

HT-ST3
A hihetetlenül vékony ST3 többcsatornás térhatással, 4.1 csatornás S-Master Digital erősítővel és nem kevesebb, mint 11 hangszóróval különleges alkalommá varázsolja a TV előtt töltött estéket. A hangprojektor egyszerűen a falra akasztható, vagy a TV elé állítható. Alumíniumötvözetű vékony vonalait maratott rozsdamentes acélrács teszi hangsúlyossá, így modern és elegáns dísze lehet bármilyen nappalinak.

Az S-Force Pro front térhatás gondoskodik az egész szobát betöltő hangtérről, a hangprojektorhoz tartozó mélynyomó pedig függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhető egy polcon. A párhuzamos alacsony frekvenciájú hangsugárzók a mélyen fekvő hangokat is tökéletesen kiemelik, miközben csökkentik a zavaró zörejeket és a rezonanciát.

Egyszerű, vezeték nélküli csatlakoztatás

Mindkét hangprojektor egyetlen érintéssel csatlakoztatható okostelefonhoz, tablethez vagy bármilyen Bluetooth®-szal vagy NFC-vel rendelkező eszközhöz. Az AAC és az apt-Xkodekek támogatása tökéletes hangminőséget jelent az androidos vagy Apple termékkel való Bluetooth® összeköttetés közben is.

IMG2 HT-ST3 B EALJ

Extra funkciók, virtuális stadion és kristálytiszta párbeszédek

Az új Virtuális Futball módnak köszönhetően igazi stadionokban felvett hanganyagok alkalmazásával mindkét hangprojektor képes valósághűen visszaadni az élő futballmérkőzések hangulatát.

A Voice gomb segítségével a párbeszédek hangja azonnal élesíthető. A kristálytiszta hanghatásért a SoundOptimiser (hangoptimalizáló) technológia azokat a szélsőségesen mély és magas hangokat is felerősíti, melyek alacsonyabb hangerőnél gyakran elvesznek. Zenehallgatáshoz és robbanásokban gazdag akciójelenetekhez a mélynyomó három módban is állítható attól függően, hogy a basszus erősítése, a torzítás csökkentése vagy a legmélyebb hangok tiszta kihallása a cél.

Az új HT-ST7 nem kerül bevezetésre Magyarországon, a HT-ST3 hangprojektor pedig Európában, így itthon is 2013 októberében kerül forgalomba.