The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új Klipsch vezeték nélküli hangsugárzók

A házi-mozi rendszerek sokak számára legidegesítőbb eleme a sok hangsugárzó mellett a hozzájuk tartozó sok kábel, melyeket a hátsó sugárzók esetében gyakran hosszú-hosszú métereken keresztül kell elvezetni, lehetőleg diszkréten elrejtve, nehogy különféle kábelkígyók tekergőzzenek a nappaliban. Erre a problémára kínálhat ügyes megoldást a Klipsch idén megjelenő Reference Premiere HD Wireless szériája az aktív, vezeték nélküli kommunikációval működő hangsugárzóival.

Mivel a Reference Premiere sorozat tagjai egytől-egyig beépített erősítővel rendelkező aktív típusok lesznek, a kábelek mellett gyakorlatilag a házi-mozi erősítőket is kiváltják a láncból. A gyártó előzetes információi szerint a hangsugárzókat gyorsan és egyszerűen be lehet majd állítani, a rendszer pedig kényelmesen okostelefonról vagy tabletről lesz vezérelhető. A szett „agyközpontjának szerepét” egy távvezérelhető RP-HUB1 jelű, mindössze átlagos set top box méretű egység látja el, amelyen többek között 4 db HDMI bemenet, valamint koax és optikai digitális csatlakozók fogadják a forráskészülékekről érkező jeleket. Hasonlóan a hagyományos kábeles-AV receiveres házi-mozi rendszerekhez a HD Wireless szettet is felépíthetjük különféle sorrendben következő lépésenként, ha anyagi, vagy egyéb okok miatt nincs lehetőségünk a komplett együttes egyszerre történő megvásárlására.

rp hub1

A „normál” Reference sorozat tagjainál némileg keskenyebb kabinettel rendelkező új széria induláskor egy álló modellből (RP-440WF), egy állványos hangsugárzóból (RP-140WM), egy centersugárzóból (RP-440WC), valamint egy aktív mélysugárzóból (RP-110WSW) épül fel, melyek várhatóan 2016 első felében érkeznek meg a hazai forgalmazóhoz.


Extreme Audio
Tel: 1/7867-422, 30/330-6229
www.extremeaudio.hu