The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új WireWorld USB kábelek

Mivel ma már a számítógépről történő zenehallgatás nagyjából egyenrangú a klasszikus audio komponensek alkalmazásával a kábelgyártók választékának a speciális USB kábelek is fontos részeivé váltak. A WireWorld például nemrégiben mutatta be a referencia kategóriájú Silver Starlight 7 és a Platinum Starlight 7 típusait, amelyek ebben a szegmensben is valóban minőségi jeltovábbításról gondoskodnak.

Mindkét új típus a gyártó különleges szabadalmának számító Composilex 2 szigeteléssel rendelkezik, melynek köszönhetően drámaian csökken a rajtuk közlekedő jelek zajszintje. A továbbfejlesztett DNA Helix kábelszerkezet, amely szintén a gyártó saját fejlesztése, tovább növelte a jelátviteli sebességet, a kategóriában legjobbnak számító 10,2 Gb/s feletti étékre. Mindkét kábelben hat vezető található olyan szimmetrikus kábelgeometriával, amely még több elektromágneses energiát biztosít, a már említett Composilex 2 szigetelés pedig különösen hatékonyan mérsékli a zajokat a vezetőkben és megtriplázza szigetelt vezetők zajcsillapítását.
A Platinum típus ezüst vezetőkkel és karbon szövet csatlakozókkal, míg a Silver ezüstözött OFC réz vezetőkkel és alumínium dugókkal készül. Mindkét típus 0,3 és 5 m közötti hosszokban elérhető, standard vagy mini csatlakozókkal szerelve.


Audio-Video Stream Kft.
Tel: 20/985-2707
www.avstream.hu