The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

ZYX hangszedők az Audio Centrumban

A japán hangszedő specialista cég korábban a Monster Cable hangszedőket gyártotta, majd a pick-upok területén szerzett sokrétű tapasztalatait felhasználva néhány évvel ezelőtt olyan saját típusok kifejlesztésébe fogott, amelyek bizonyos tekintetben olyan klasszikusok hangjának a tovább gondolásai, mint a Neat AT 33 vagy a Denon 103.

Maga a ZYX név (ami egyébként egy főleg Italo Disco lemezekre szakosodott német kiadó neve is) egyáltalán nem véletlen és valójában komoly jelentéssel bír. Az audio komponensek kettő legfontosabb adatát, a frekvencia átvitelt és a jelszintet kétdimenziós függvényben ábrázolva előbbi az X, míg az utóbbi az Y tengelyen helyezkedik el. A ZYX szerint azonban az időzítés legalább annyira fontos, ezért ők háromdimenziós ábrázolásban gondolkoznak, amelynek a harmadik tengelye az idő, vagyis a Z. Elgondolásuk szerint az idő a természetben is a legfontosabb tényező, tehát a valóban természetes, tiszta, háromdimenziós és széles frekvencia átvitelű hangzás kialakításában kivételes fontossággal bír.

A ZYX hangszedők kizárólag aprólékos és értékes kézimunkával és a gyártó Perfect Balanced technológiájának alkalmazásával készülnek, utóbbinak köszönhetően a bal és a jobb csatornák tökéletes egyensúlyban vannak egymással és így valóban azt halljuk viszont, ami a barázdákban található. A gyártónak a kiváló minőségű alapanyagok kiválogatása mellett még a tekercselésre is volt speciális ötlete; a ZYX hangszedők tekercsét ugyanis két ellentétes irányból helyezik fel. A leírások szerint a ZYX hangszedők naturális, dinamikus, színezetlen, transzparens hangzással rendelkeznek, valamint tökéletes színpadképet rajzolnak.

A ZYX hangszedők széles választéka megtekinthető és meghallgatható az Audio Centrumban.

Forgalmazó: Inter Audio Kft.
Tel: 1/468-2175
www.audiocentrum.hu