The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Velodyne Wi-Q 12 vezeték nélkül is használható szub-woofer limitált akcióban!

A Velodyne mélysugárzókat forgalmazó StreamAudio egy 10 darabos készet erejéig kedvezményes árat kapott a Wi-Q 12 vezeték nélkül is használható típusra, amelyet így a limitált készlet erejéig nagyon baráti áron, 310 ezer forint helyett 199.990 forintért kínál a szemfüles vásárlóknak.

A 12”-os (30 cm) mélysugárzóval és csúcsban 450 W teljesítményű MDP (Maximum Dynamic Power) D-osztályú erősítővel rendelkező szub-woofer precíz beállítását és az adott hallgatási helyiség akusztikai jellemzőihez való korrekt hozzáillesztését kifinomult DSP és EQ áramkörök segítik. A típus másik érdekessége, hogy a hozzá mellékelt 2,4 GHz-en működő Wifi jeladó révén vezetékek nélkül is használható, még nagyobb szabadságot biztosítva ezzel felhasználójának az elhelyezés terén. Természetesen a hagyományos megoldásokhoz ragaszkodók kábellel is összeköthetik az erősítőjükkel.
Egyéb felszereltségek és kiviteli elemek terén a típus mindennel rendelkezik, amit a nemrégiben tesztelt EQ-Max 12 modellnél felsoroltunk, vagyis van frontoldali (igény szerint kikapcsolható) kijelzője, távirányítója, négyféle fázis beállítási lehetősége, vonal illetve magasszintű bemenetei, valamint a szintén távirányítóval kiválasztható négyféle előre beállított hangzásképet is megtaláljuk a bőséges repertoárjában.


Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu