The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új Nordost LAN kábelek

Egy olyan naprakész kábelgyártó, mint a Nordost, folyamatosan követi az aktuális készülékpiaci trendeket, és a klasszikus kábeltípusok mellett az USB DAC-ok népszerűvé válásakor speciális USB kábeleket gyárt, most pedig, amikor a hálózatos lejátszók törnek rendíthetetlenül előre, a „bolti” LAN kábelek helyett is kínál minőségi alternatívákat.

Az persze már más kérdés, hogy azok, akik az audio kábelek hangminőségre gyakorolt hatásában sem hisznek, a speciális hálózati kábeleket meg nettó hülyeségnek tartják, nagyjából sikító frászt kapnak attól a feltevéstől, hogy még a CAT kábelek is beleszólhatnak a hangba, de hát ezek a termékek nem is nekik készülnek, hanem a mindent lelkesen kipróbáló és elsősorban a fülüknek hívő zenebarátoknak.

A gyártó kettő új terméke, a Blue Heaven és Heimdall 2 CAT7 kábel, melyek a többi Nordost típusnál megismert anyagokból, technológiákkal és igényességgel készülnek.
Közülük a kisebbik modell, a Blue Heaven, tömör vezetővel és az érpáronkénti árnyékolás mellett, két réteg külső árnyékoló szövettel rendelkezik. Az igényes kivitel és megoldás révén a típus 600 MHz-en is stabilan működik, vagyis 10 gigabites adatátvitelre is tökéletesen alkalmas. A kábelt kézzel készítik, a keresztmetszete pedig természetesen jóval nagyobb a hétköznapi LAN kábelekénél.

A vaskos fém csatlakozókkal szerelt Heimdall 2 már 1000 MHz-es jelátvitelre is alkalmas, így ez a típus a 40 gigabites hálózatokban is tökéletesen használható. A kábel speciális nagy sűrűségű polimer és ezüst bevonatú réz szigeteléssel készül, a hosszát pontosan méretezték, hogy ideális legyen a nagy jelmennyiséghez és a kifinomult audio kábelekhez hasonlóan még a szokásos mechanikai hangoláson is átesett, hogy a vezetők esetleges rezgései se szólhassanak bele a minőségi jelátvitelbe.

Heimdall2 Ethernet

A kábelekkel kapcsolatban fontos megemlíteni, hogy nem csak a mai készülék környezetben biztosíthatnak jobb kép illetve hangminőséget, hanem a jövőbeni még nagyobb felbontású kép és hanganyagok kiváló minőségű átvitelére is tökéletesen alkalmasak lesznek, hiszen a technológia fejlődésével a jelek pontos továbbítása is egyre nagyobb szerephez jut.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu