The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Yamaha BD-A1040 Blu-ray játszó

A Yamaha közel két éve bemutatkozott BD-A1020-as Blu-ray lejátszójának vadonatúj BD-A1040 jelű utódja egy külsőleg a gyártó Aventage AV receivereinek családjába harmonikusan illeszkedő, körültekintően megtervezett készülék, ami olyan „finomságokat kínál, mint a 3D Blu-ray lejátszás, a Miracast kompatibilitás, a különféle hálózati funkciók, valamint a beépített WiFi és Bluetooth kapcsolat, vagyis esetében az „univerzális” jelző valóban fedi a valóságot.

A megszokott fekete és titán színekben kapható készülék a kiemelkedő mechanikai védelem érdekében stabil házzal és megerősített vázszerkezettel rendelkezik, az áramköri felépítése pedig teljesen szimmetrikus. A 2D/3D Blu-ray lemezek mellett lejátssza az SACD, CD, DVD és DVD-Audio korongokat is, USB portján illetve a hálózaton keresztül pedig a 192kHz/24-bites FLAC és ALAC hangfájlok fogadására is képes. A minden felesleges és elhagyható áramköri elemet kiiktató „Pure Direct Audio” funkció teljesen natúr hangvételű lejátszást biztosít, emellett lehetőség van zajcsökkentésre is. Képi oldalon a készülék HDMI 1.4 kimenetén természetesen támogatottak az xv Colour és Deep Colour jelformátumok is.

Yamaha-BD-A1040-Blu-ray-player-rear

A beépített Bluetooth és WiFi modulnak köszönhetően a lejátszó vezeték nélküli adatfogadásra is képes és természetesen az otthoni hálózatokhoz is hozzá tud kapcsolódni vezeték nélkül. Az okos Miracast funkció révén megfelelő okostelefonról vagy táblagépről praktikus módon videók és képek is megjeleníthetők a lejátszóhoz csatlakoztatott TV képernyőjén.

A Yamaha BD-A1040 várhatóan augusztusban kerül az üzletekbe nagyjából 155 ezer forintos fogyasztói áron.

Extreme Audio
Tel: 1/7867-422, 30/330-6229
www.extremeaudio.hu