The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Optoma HD50 3D vetítő

A legújabb Optoma HD50 jelű 3D vetítő 1080p felbontást, két HDMI bemenetet (MHL támogatással), PureMotion mozgásmegjelenítés javítást, 2.200 ANSI lumen fényerőt és 50.000:1 dinamikus kontrasztarányt kínál, melyek alapján valamint a gyártó korábbi modelljeinek ismeretében bizonyára kiváló képminőségre számíthatunk tőle.

Az Optoma HD50-ben DLP DarkChip3 DMD képmodulátor található és hatszegmenses színkereke széles tartományú pontos színvisszaadást produkál. A 240W teljesítményű lámpa 2.200 ANSI lumen fényerőt biztosít, míg a hozzá párosuló Dynamic Black technológia a lámpa teljesítményének az egyes képkockák témájához illesztésével még nagyobb mélységet nyújt és még a kontrasztarányt is növeli.

A PureMotion képinterpolációs technológia a gyors mozgások elmosódását és a képrángatást szünteti meg hatékony módon, míg az UltraDetail technológiának köszönhetően látványosan megnő a HD50 által vetített képek felbontása és részletezettsége. A vetítő kifinomult színkezelő rendszere mindemellett valóságos hatású, pontos és élethű színeket biztosít.

optoma-hd50-3d-full-hd-1080p-optoma

A készülék 2D és 3D műsorforrások képeinek megjelenítésére egyaránt képes, ám a 3D anyagok villogásmentes megjelenítéséhez még szükség van a 3D-sync porthoz csatlakozó opcionálisan beszerezhető Optoma ZF2100 szettre, amiben az RF jeladó mellett újratölthető aktív 3D szemüveg is található.

Mivel az otthoni vetítők nem mindig dedikált mozi szobákba kerülnek, hanem sokszor a hétköznapi lakókörnyezetben kell elhelyezni őket, az 1,5-szörös nagyításátfogású zoom és a függőleges lencse shift nagyon hasznos funkciók lehetnek az installáció megkönnyítéséhez. A HD50 kettő HDMI bemenetéhez a megszokott műsorforrások (DVD játszó, Blu-ray játszó, digitális TV set-top box, stb.) mellett az MHL kompatibilitásnak köszönhetően okos telefonok vagy táblagépek is csatlakoztathatók és a rajtuk lévő videós tartalmak hozzájuk képest gigantikus képméretben élvezhetők.