The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Samsung UBD-M9500 Blu-ray játszó intelligens funkciókkal

A januári CES-en bemutatkozó új Samsung UBD-M9500 Blu-ray játszó számos érdekes és hasznos funkcióval kényezteti tulajdonosát, például támogatja a Bluetooth audiót, automatikusan a tartalomhoz optimalizálja a TV paramétereit és még mobilkészülékeken is nézhetővé teszi a különféle műsorokat.

A Samsung készülékei nem túlzottan gyakran szerepelnek nálunk, mivel azonban a kigyulladó telefonjai miatt brutális veszteségeket elszenvedő, de ezzel együtt is kiváló anyagi kondíciókkal rendelkező óriás nemrégiben tokkal-vonóval együtt megvette a komplett Harman csoportot, úgy vélem, a jövőben mindenképpen nagyobb figyelmet kell fordítanunk rá, főleg mivel a bőséges választékukban azért néha olyan minket is érdeklő modellek is felbukkannak, mint az M9500 típus.

Az új Blu-ray játszó a gyártó ígérete szerint lejátszás közben folyamatosan elemezve a tartalmakat automatikusan a műsor jellegének megfelelően optimalizálja a TV képét és hangját. Ennek köszönhetően a felhasználónak már nem kell bajlódnia a TV beállításával a nagy dinamikatartományú filmek vagy zenés anyagok lejátszásához vagy az audio rendszer „behangolásával” az objektumalapú hangsávok megszólaltatásához. Az új funkció működési mechanizmusa egyelőre persze még nem ismert, de vélhetően a Samsung Smart Remote integráció égisze alatt dolgozhat. Az M9500 másik érdekes új tudománya a Private Cinema Mode, ami révén a készülék audio jelei Bluetooth fejhallgatóra vagy hangsugárzóra továbbíthatók.

További újdonságként a tavalyi UBD-K8500-hoz képest az M9500 mobil integrációját is fejlesztették, így már a Blu-ray lemezek is megnézhetők a különféle mobileszközökön (tablet, okos telefon), a mobileszközökkel készített 360 fokos panoráma fotókat és videókat pedig a lejátszó közreműködésével meg lehet jeleníteni a TV-ken, amelyeken azért jóval látványosabbak, mint a mobileszközök hozzájuk képest aprócska képernyőjén.

Az UBD-M9500 majdani áráról és kereskedelmi forgalomba kerülésének idejéről még nincsenek információk.