The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új elemekkel bővült a Sonitus Acoustics Massive szériája

Három új taggal, egészen pontosan egy diffúzorral és kettő elnyelő elemmel bővült a Sonitus Acoustics mindenféle akusztikai problémára komplex megoldási lehetőségeket kínáló választékának Massive szériája.

Az elnyelőkhöz képest igazi nehézsúlyú Bigfusor II Massive 2D diffúzor íves kivitelű és kemény bükkfából készül natúr bükk, ébenfa, mahagóni és fehér színekben. A hangokból gyakorlatilag semmit sem elnyelő panel olyan precízen kontrollálja a hangok visszaverődését, hogy gyártója szerint, aki egyszer megtapasztalja működésének eredményét egyből bele fog szeretni. A 60×60×21 cm méretű egység tömege 25 kg.

A 60×60×7 cm méretű Decosorber Massive Quad egy félig bevont elnyelő panel, amelyet kifejezetten a középfrekvenciák csillapítására hoztak létre; az elem a 200 Hz és 800 Hz közötti tartományban a leginkább hatékony. A panel szerkezete és a kerete kemény és tömör tölgyfából készül, az USAP (Unique Sonitus Acoustic Polyester) nevezetű speciális elnyelő anyag bevonata pedig fekete bársony. Színválaszték tekintetében ébenfa, fehér, natúr és mahagóni változatok kérhetők belőle, a tömege 2 kg.

decosorber massive quad ebony exclusive solid wood oak acoustic panel

A Decosorber Massive Quad típussal megegyező méretű, tölgyszerkezettel és tölgy furnérral bevont MDF kerettel készülő Decosorber Massive Eva USAP elnyelő anyaga eltérő összetételének köszönhetően szélesebb frekvenciatartományban hatékony; tevékenységét a 200 Hz és 2000 Hz közti tartományban fejti ki hatékonyan. Az egység ugyanabban a négyféle színben készül és szintén 2 kg-ot nyom.

decosorber massive eva natural acoutic panel

Az új Sonitus panelek a gyártó többi modelljével egyetemben megtekintetők és kipróbálhatók a forgalmazó bemutató termében.


StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu