The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Dali Oberon hangsugárzók a nagyok technológiájával

A Dali legújabb, hat modellt felsorakoztató Oberon szériája a felső kategóriás Epicon hangsugárzók kulcselemeit felhasználva biztosít minőségi sztereó és surround hangélményt a különböző méretű helyiségekben és különféle konfigurációkban való használat során.

A hagyományos meghajtók által okozott torzítás drasztikus csökkentése érdekében az Oberon a gyártó legelső belépő szintű hangsugárzó családja, amely megkapta a Dali egyedülálló SMC (Soft Magnetic Compound) technológiáját. Az innovatív megoldás a Dali vadonatúj 29 mm-es lágy dóm magas sugárzóival és a nagyméretű fa-rosttal dúsított membránjaival, valamint a stabil és merev MDF kabinetekkel egy olyan hangfalszériát alkot, amely a szokásosnál jóval magasabbra helyezi a lécet ebben a kedvezően árazott kategóriában.

Az Oberon hangsugárzók emellett a legmodernebb műszaki megoldásoknak köszönhetően szélesebb hallgatási pozíciót és jobb térleképzést biztosítanak (emiatt nem kell a hangfalakat beforgatni a hallgató felé), így tiszta és jól integrált hangzással rendelkeznek bárhol a szobában.

DALI Oberon 1
A kompakt méretű, de mégis erőteljes hangzást nyújtó Oberon 1 jelenti a tökéletes megoldást a kisebb helyiségekben vagy a diszkrét kiépítéseknél. A gyártó vadonatúj 29 mm-es lágy dóm magassugárzójával és egy 5¼ hüvelykes fa-rosttal dúsított membrános mélysugárzóval rendelkező 2-utas típus állványra illetve könyvespolcra helyezve, vagy akár a falra szerelve is használható.

DALI Oberon 3
A sorozat nagyobbik monitorának 29 mm-es lágy dóm magassugárzójához egy 7 hüvelykes SMC-alapú mély/középsugárzó párosul, amellyel méretéhez képest tekintélyes és feszes basszus megszólaltatására képes. Az Oberon 3 állványra helyezve vagy akár egy könyvespolcon is széles hallgatási pozíciót nyújt az erőteljes és kiegyensúlyozott hangzáshoz.

DALI Oberon 5
Az elegáns Oberon 5 állódoboz MDF házában kettő 5¼ hüvelykes fa-rost membrános mély hangszóró található a nagy sávszélességű 29 mm-es lágy dóm magassugárzóval kombinálva a részlet gazdag, artikulált és magával ragadó hangzás érdekében. A mélyei testesek és jól definiáltak, a középhangjai tiszták, a magashangjai pedig könnyeden szárnyalnak: az Oberon 5 ugyanúgy otthon van a különféle zenék és a filmek megszólaltatásában.

DALI Oberon 7
Az Oberon sorozat csúcsmodellje kettő 7 colos, SMC-technológiájú mélysugárzót kapott, amelyek a telt közép frekvenciás és a basszus hangokat biztosítják az ultra könnyű lágy dóm magassugárzók támogatására. A nagyméretű hangfaldobozok erőteljes és mély basszusa bizonyára a legnagyobb szobákban is elegendő lehet. Az Oberon 7 a gyártó leírása szerint pontosan olyan kifinomult, részletes és kiegyensúlyozott hangzást biztosít, amelyről a Dali híressé vált.

DALI Oberon On-Wall
A diszkrét, de meglepően erőteljes hangzású Oberon On-Wall ugyanazzal a lágy dóm magassugárzóval és 5¼ hüvelykes mély/középsugárzóval készül, mint hi-fi testvérei, de emellett még a Dali lefelé dolgozó bass-reflex rendszerét is megkapta, hogy jó basszus teljesítményt nyújtson anélkül, hogy a hangfaldoboz mélységére támaszkodna. A Dali technológiáinak egyedülálló kombinációja olyan hangsugárzót hozott létre, amely vékony kivitele ellenére egy sokkal nagyobb modell hangját nyújtja, így egyaránt ideális választás a falra szerelhető sztereó rendszerekhez, valamint a multimédiás surround kiépítésekhez is.

oberon vokal 01

DALI Oberon Vokal
Az Oberon surround hangrendszer központi eleme a Vokal centersugárzó, amely tökéletesen illeszkedik a széria többi hangfalához. A 29 mm-es ultra-könnyű lágy dóm magassugárzóval és kettő 5¼ hüvelykes fa-rost szálas SMC alapú mélyhangszóróval rendelkező Oberon Vokal akár közvetlenül a TV képernyő fölött vagy alatt is elhelyezhető, és bármilyen zenei anyagon vagy mozifilmen pontos, világos és részlet gazdag hangzást nyújt.

Az új Oberon széria 4-féle színben kapható majd várhatóan szeptember második felétől, melyek a fekete, sötét dió, világos tölgy és a fehér. Az ideális színharmónia jegyében a sötét dió és a fekete színű hangfalakhoz fekete, míg a fehér és világos tölgy színű változatokhoz szürke színű strukturált szövet előlapok tartoznak.

Árak (db)
Oberon 1: 64.995,- Ft
Oberon 3: 89.995,- Ft
Oberon 5: 129.995,- Ft
Oberon 7: 159.995,- Ft
Oberon On-Wall: 79.995,- Ft
Oberon Vokal: 109.990,- Ft

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu