The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Goldring Ethos MC hangszedő

A Legacy típust leváltó Ethos MC hangszedő egy minden ízében végletekig kifinomult, a legapróbb részletéig alaposan átgondolt és kizárólag prémium minőségű anyagokból felépített modell, amely méltó módon viszi tovább a nagynevű elődjétől átvett stafétát a Goldring high-end régiójában.

Az ezüstszínű Ethos MC hangszedő bizonyára már a megjelenésével elvarázsolja az analóg zenekedvelőket, akiknek izgalmát aztán a technikai részletek alaposabb megismerése fokozhatja tovább. A hangszedők, mint a hifi technika legapróbb önálló „készülékei” valóságos audio ékszerek, precíziós technológiákkal felépített, miniatűr méretük dacára meglehetősen összetett eszközök. Az Ethos MC kulcselemei a speciális Vital Line profilú gyémánttű, az Al tűszár, a rendkívül erős neodímium mágnesek, az OFC réz tekercsek (32 menet/csatorna) és a repülőgép alumíniumból készült hangszedő test. Elődjéhez képest az Ethos kétszer akkora kimenő jelszinttel, valamit a leírások szerint kellemesen selymes és ugyanakkor precíz megszólalással rendelkezik, ami meglehetősen ideális kombinációnak tűnik.

Az Ethos alacsony tömegű kereszt-armatúrája ráadásként nagyon jó csatorna elválasztást biztosít a kiváló sztereó kép érdekében, az ún. Vital line tűprofil pedig a legmagasabb frekvenciák megszólaltatását is lehetővé teszi, amitől a jó sávszélesség mellett a hangzás lényegesen levegősebb és légiesebb is lehet. A repülőgép alumíniumból készült stabil test mereven és rezgésmentesen rögzíti a hangszedőt a különböző hangkarokba, míg a speciális, csillapított felfüggesztési rendszernek köszönhetően az Ethos nagyon pontos sávkövetéssel rendelkezik.

Mindezen technológiák, a kiváló anyagok és a precíziós kialakítás révén az Ethos hangszedő egy valóban kifinomult high-end típus lett, amely minden szempontból méltó utódként veheti át a Legacy helyét.


StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu