The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Marantz SR7013 AV receiver és AV7705 AV előerősítő

A Marantz legújabb SR7013 AV receivere és AV7705 processzor/előerősítője a gyártótól megszokott hangminőséget kombinálja a legkorszerűbb surround formátumokkal, az IMAX Enhanced dekódolással (frissítés után), valamint a HEOS multi-room funkciót az Alexa hangvezérléssel.

A Marantz AV receiverek zászlóshajójaként az SR7013 mind filmeken, mind pedig zenéken, amelyek akár ultra-magas felbontású audio fájlok is lehetnek (egészen DSD 5.6-ig) a gyártótól megszokott hangminőséget nyújtja. Mindez az egyedülálló hang tuningnak, a transzformátornál és a jelfeldolgozásnál alkalmazott új alkatrészeknek, az audiofil digitál-analóg konverziónak és a Current Feedback előerősítő rész Marantz HDAM technológiával való alkalmazásának köszönhető. A receiver egy kiváló minőségű phono fokozatot is tartalmaz, azok számára, akik analóg hanglemezeiket is szeretnék hallgatni vele.

Az SR7013 kilenc, egyenként 200 W teljesítményű erősítő csatornával rendelkezik, valamint két mélysugárzó kimenettel, hogy kihozza a maximumot a Dolby Atmos, a DTS:X / DTS Virtual:X és Auro 3D hanganyagokból. A 11.2 csatornás jelfeldolgozásnak és az előerősítő kimeneteknek köszönhetően a készülék külső végerősítőkkel is kiegészíthető, ha még több csatornára lenne szükség. A készülék egyike az első házi-mozi termékeknek, amelyek már az IMAX Enhanced funkcióval is rendelkeznek, ami ingyenes firmware frissítéssel lesz elérhető. A funkció összesíti az IMAX digitálisan újrakevert 4K HDR tartalmat és a DTS audio technológiát, új minőségi szintet kínálva ezzel mind látványban, mind hangzásban. 

A nem kevesebb, mint nyolc HDMI bemenet - beleértve az előlapon találhatót is – és a három HDMI kimenet lehetővé teszi az SR7013 számára, hogy kezelje a legfrissebb (és jövőbeli) 4K video formátumokat - 4K/60Hz teljes átvitelű jeltovábbítással, 4:4:4 szín felbontással, HDR és BT.2020, valamint Dolby Vision kompatibilitással és a Hybrid Log Gamma funkcióval. A régebbi video formátumokat a készülék akár 1080p és 4K Ultra HD (60Hz) formátumra is fel tudja konvertálni, analóg video bemenő jelet konvertálhat HDMI-re, és támogatja az eARC-t az egyszerűbb, nagy felbontású házi-mozi hang csatlakoztatáshoz.

Marantz SR7013 2

A rugalmas surround hangerősítés lehetővé teszi a különféle 3D audio konfigurációkat, beleértve a diszkrét magasság csatornákat is, a teljes 11 csatornás DTS:X konfigurációtól egészen az 5.1.2-, 5.1.4-, 7.1.2- vagy akár 7.1.4-csatornás Dolby Atmos kiépítésig egy további sztereó erősítővel. Az ilyen összetett rendszerek beállítását egyszerűsíti az Audyssey MultEQ XT32 automatikus kalibrálás, valamint az Audyssey Dynamic Volume, az LFC, az EQ HT és a Dynamic EQ, melyek beállítását a beépített telepítő segéd és a továbbfejlesztett grafikus felhasználói felület segíti. Az SR7013 az opcionális Audyssey alkalmazással is használható a surround beállítások és a hangsugárzók/helyiségek kompenzációjának testre szabásához, így a felhasználó bármilyen térben optimális hangot érhet el.

A webes felhasználói felület az SR7013 távolról történő eléréséhez és a vezérléséhez használható, és az egyéb egyéni telepítési funkciók közé tartozik a Smart Remote Management, a Domotz és ihiji támogatás, valamint a HDMI Diagnostics a forrás-receiver-eszköz csatlakozás elemzéséhez és optimalizálásához. Az SR7013 a zenét ultra-nagy felbontásban (DSD 5.6MHz-ig) képes lejátszani a hálózati tárolókról vagy az USB meghajtókról, valamint hozzáférést biztosít a következő streaming szolgáltatásokhoz: többek között a Deezer, az Internet rádió, a Spotify Connect, az Amazon Music és a Tidal. Emellett beépített Bluetooth-tal és AirPlay2 képességgel rendelkezik a vezeték nélküli streaminghez a hordozható eszközökről és számítógépekről. A HEOS integráció azt jelenti, hogy kombinálható más HEOS-képes termékekkel, a vezeték nélküli hangszóróktól a távoli erősítőkig és receiverekig, és egy teljes multi-room zenei rendszert hozhat létre, amelyet a HEOS alkalmazás vezérel. Mi több, az Alexa HEOS HOME ENTERTAINMENT képesség lehetővé teszi az SR7013 hangvezérlését egy Amazon Echo eszközről. Mindez a rugalmasság még a HDMI kimenetekre is kiterjed, így további helyiségekben is táplálhat képernyőket.

AV7705 11.2 csatornás processzor/előerősítő: 3D surround, hi-res streaming és multi-room

Azok számára, akik különálló elő és végerősítőkből szeretnék felépíteni egyedi high-end házi-mozi és audio rendszerüket, az AV7705 egy sokkal magasabb minőségi szintet jelent, ráadásként még több csatornát - 11.2 csatornás jelfeldolgozás és 13.2 csatornás kimenet - kínál mind az RCA, mind pedig a szimmetrikus XLR csatlakozásokon keresztül.

Marantz AV7705 házimozi processzor fekete

A modell az SR7013 minden funkciójával fel van vértezve, és megfelelő végerősítőkkel párosítva kifinomultabb hangzást biztosít az integrált készülékeknél.
Az AV7705-öt a 7 csatornás Marantz MM8077, az ötcsatornás MM7055 vagy a kétcsatornás MM7025 végerősítőkkel használva a felhasználó számára lehetővé válik, hogy egy teljes 11.2 csatornás rendszert építsen ki, amit akár egy egyszerűbb 7.1 csatornás rendszerből kiindulva több lépésben is megvalósíthat. Természetesen az AV7705 képes kezelni az aktuális 4K video formátumokat, valamint a 3D audio formátumokat, az Auro 3D, a Dolby Atmos és a DTS:X / Virtual:X hangot, valamint az IMAX ENHANCED funkciót is egy következő frissítés után.

A modell az SR7013 minden zenelejátszási funkcióját tartalmazza, beleértve a hálózati / USB / streaming lejátszást, a Bluetooth-ot és az AirPlay 2-t, és integrálható egy Alexa hangvezérléssel kompatibilis HEOS multi-room rendszerrel is.

AV7705 - fontosabb jellemzők
• Ugyanazok a funkciók, mint az SR7013-nál, de nem tartalmaz végerősítő egységet; 11.2 csatornás XLR előerősítő kimenet, 11.2 csatornás RCA előerősítő kimenet
• Kiváló minőségű előerősítő panel egy HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) modullal csatornánként
• Tápegység az előerősítő fokozathoz audiofil minőségű ELNA kondenzátorokkal
• Az érzékeny áramkörök kiterjesztett árnyékolása.

A gyártó mindkét modellre ötéves garanciát vállal, amennyiben a tulajdonos 2018. október 1. és 2019. március 31. között regisztrálja a készülékét a www.marantz.eu/5years oldalon. Ez a kiterjesztett garancia vonatkozik az SR8012 AV receiverre és az AV8805 processzor/előerősítőre is.

A Marantz SR7013 és AV7705 2018. októberében lesz elérhető fekete vagy ezüst-arany színekben (csak az SR7013), a hivatalos Marantz kiskereskedőknél.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu