The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Unison Research Max 2 hangsugárzó

Noha az Unison Research – Opera gyártó páros közül előbbi eddig kizárólag erősítőket készített, most érdekes módon előrukkoltak egy speciálisan a csöves erősítőkhöz tervezett hangsugárzóval, a tölcséres magassal rendelkező impozáns megjelenésű Max 2 típussal.

Formailag a több tekintetben is különleges Max 2 egyrészt olyan, mint az Opera hangsugárzók, gondolok itt a jellegzetes színű íves fa oldallapjaira és a bőrbevonatra, másrészt több szempontból el is tér tőlük, mivel jóval szélesebb náluk (434 mm) és újszerű megoldásként tölcséres magas sugárzóval készül. A csöves erősítőkhöz való idealizálás a különösen magas érzékenység (96 dB) mellett az impedancia menet optimalizálását is jelenti, aminek köszönhetően a jó egy méter magas tömzsi hangsugárzó a még kisebb teljesítményű lámpás elektronikákkal is tökéletesen együtt tud működni.

Az akusztika-barát front bassz-reflex rendszerű Max 2 hangszórókészlete egy jókora tölcséres nyomókamrában elhelyezett 1,4”-os titánium tweeterből és egy 15”-os, „lavór” kategóriájú wooferből áll. A váltási frekvencia 800 Hz, a vágás a woofer esetében 12 dB/oktáv, míg a csipogónál 6 dB/oktáv meredekséggel történik. A már mindössze 10 W teljesítményű erősítőket is gond nélkül kiszolgáló 60 kg-os „monstrum” RMS teljesítménye 500 W, így akár nagyobb terekben vagy nagyobb teljesítmény igények kiszolgálására is remekül alkalmas, emellett high-end házi-mozi szettek front sugárzójaként is kiváló lehet.

Az Unison Research Max 2 már meg is érkezett az Audio Centrumba, ahol többféle Unison Reserach és számos egyéb másféle erősítő társaságában megtekinthető és meghallgatható.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu