The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Fyne Audio F702 és F1-12 hangsugárzók

Az év elején mindjárt kettő komoly hangsugárzóval bővül a skót Fyne Audio kínálata. Közülük az egyik az új F700-as sorozat első fecskéjeként érkezett F702 álló hangsugárzó, a másik pedig a high-end F1 család második tagja, a Bristol Hi-Fi kiállításon bemutatkozó F1-12 jelű modell.

A három vagy négy tagúra tervezett, rangsorban az F500-as után következő F700-as sorozat legelső darabja az F702 álló hangsugárzó, amely a gyártó korábban megismert felső kategóriás alkatelemeit és technológiáit felhasználva készül. A hangsugárzó kézzel készült merev kabinetje nagy sűrűségű nyírfa lapokból áll, komoly alumínium lábazata pedig stabil és rezgésmentes alapokat biztosít a komoly energiákat szabadjára engedő, lefelé néző BassTrax LF diffúzor hatékony működéséhez. A felül lévő 200 mm-es (8”) IsoFlare pontforrás-jellegű meghajtó a high-end Fyne Flagship F1 sorozat hangszórónak csúcsminőségű technológiáit alkalmazva készült, alatta pedig egy 200 mm-es (8”) rostdúsított membrános mélysugárzó található. További fontos elemekként az F702-ban lévő kábelek és a csatlakozó terminál is a Fyne F1-ben található fejlesztések egyfajta átörökítésének mondható. A szintén stratégiai fontosságú keresztváltó alacsony veszteségű, laminált tekercs induktivitásokból, Claritycap kondenzátorokból és ezüstözött van den Hul vezetékekből épül fel, továbbá a komplett egység kriogenikus kezelést is kapott. Az elegáns, ívelt oldalú trapéz alakú hangsugárzó magas fényű fehér és fekete, valamint szintén magas fényű dió furnéros változatokban kapható, és már a hazai forgalmazónál is elérhető. 

A korábban bemutatkozott high-end F1-10 nagyon kedvező fogadtatását követően a gyártó a csúcskategóriás F1 sorozatát is tovább bővíti. Sok információnk még nincs a következő F1-12 jelű modellről, annyit azonban már lehet róla tudni, hogy a kabinetje természetesen a jól bevált módon kézzel készül a szokásos nyírfa lapokból, az IsoFlare meghajtóból pedig egy méretes, 12” méretű változat kerül majd bele


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu