The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Quadral Aurum Orkan 9 hangsugárzó

Az új Aurum Orkan 9 hangsugárzó a sorozat legkisebb álló modellje, amely a kínálatban az általunk is tesztelt Aurum Rodan 9-es alatt helyezkedik el és természetesen minden olyan technológiát magáénak mondhat, amely az innovatív 9. generációt jellemzi.

A bő egy méter magas és mindössze 22 cm széles hangsugárzó egy meglehetően szoba-barát típusnak mondható, ami kisebb terekben is jól használható. Ráadásként az Orkan 9 merevített és stabil doboza a rezonanciákkal szemben is nagyon ellenálló, a basszusa pedig ugyanezen okok folytán precíz és jól kontrollált, így a falak esetleges közelsége sem okoz kellemetlen akusztikai anomáliákat. Nagyobb társaitól eltérően az Orkan olyan szempontból hagyományos kialakítású, hogy esetében a jellegzetes, gumihúrok mögé elrejtett süllyesztett woofer elhelyezéséről le kell mondani. 

A hátsó kivezetésű bassz-reflex rendszerben működő három-utas négy hangszórós hangsugárzó quSense alumínium szalag magassugárzója kifinomult, sima, nagyfelbontású és széles diszperziójú magasakat szólaltat meg mindenféle ércesség vagy bántó él nélkül. Az alumínium, titánium és magnézium kombinációjú, jellegzetes sötét ezüstszínű membrános ALTIMA fantázianevű közép (1×155 m) és mélysugárzók (2×180 mm) gyorsak, nagyon jól kontrolláltak és nagy hangerőn is torzításmentes közepeket és mélyeket produkálnak. A belső kábelezés az Aurumtól megszokott módon kiváló minőségi anyagokból készül, ugyanúgy, ahogy a precíz hangváltó és a csatlakozó terminál is.


StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu