The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Monitor Audio új Gold hangsugárzó sorozat

Az idei év elején mutatkozott be a brit gyártó Gold hangsugárzó családjának 5. generációja. A hat modellből álló sorozat a high-end Platinumok technológiáiból építkezik és a tükrös hatású ébenfa furnéros kiviteli verzióban különösen látványosan néz ki.

A Platinum II modellek számos kiviteli elemét felhasználó új Gold sorozatban hat modell található; egy állványos (Gold 100) illetve kettő álló hangsugárzó (Gold 200 és 300), egy center (Gold C250), egy háttér sugárzó (Gold FX) valamint egy aktív szub-woofer (Gold W12).

A hangsugárzók hangszóró készlete a Platinum II modellektől megörökölt nagyon alacsony tömegű MPD (Micro Pleated Diaphragm) tweeterekből és az RDT II mély/közép sugárzókból áll, melyeknek C-CAM membránjait Nomex méhsejt szerkezettel és szőtt szénszálas hátsó megerősítéssel látták el. Az ilyen módon létrejött speciális szendvics szerkezetű membrán pontosan olyan, amilyennek egy membránnak ideális esetben lennie kell, vagyis merev és nagyon könnyű. A hangszórók mindemellett még egy DCF (Dynamic Coupling Filter) nevű dinamikus csatolószűrőt is kaptak, amelynek köszönhetően a torzításuk még alacsonyabb lett, a membránok magas frekvenciákon tapasztalható „betörése” pedig látványosan lecsökkent.

A hangsugárzók kabinetjeit új tervezésű hatékony merevítésekkel és csillapító egységekkel látták el, a belső kábelezésük PureFlow ezüstözött OFC réz kábelekből készült. Az ugyancsak stratégiai fontosságú keresztváltók speciális polipropilén fólia kondenzátorokból, légmagos tekercsekből és alacsony veszteségű, laminált acél-magvas induktorokból épülnek fel. A bassz-reflex kivitelű hangsugárzók az alacsony turbulenciájú Hive II reflex portokkal készülnek.

Az új Gold sorozat tagjai a bevezetőben már említett magas fényű ébenfa furnéros változat mellett sötét dió, zongoralakk fekete és a manapság különösen divatos selyemfényű verziókban kaphatók.


ExtremeAudio
Tel: 1/7867-422
www.extremeaudio.hu