The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject Ringo Starr „Peace&Love” lemezjátszó

Az eddig sem volt kétséges, hogy a Pro-Ject alapító-tulajdonos Heinz Lichtenegger kedvenc zenekara a Beatles, így azon sem lepődtünk meg, hogy az Artist Collaboration sorozat ismét egy Beatles tagnak emléket állító darabbal bővült, mégpedig a tavaszias hangulatú, szemkápráztatóan színes Ringo Starr „Peace&Love” típussal.

A Ringo Starr & His All-Starr Band fennállásnak 30. évfordulóját megünneplő lemezjátszót az Essential III típusból alakították ki¸ sasszijának felső részét pedig a Ringo Starr által tervezett színes motívumok, köztük a névhez hűen színes béke jelek díszítik.

A lemezjátszó akril tányérja az esztétikai szempontok mellett kiváló rezgéscsillapítással is rendelkezik, melynek köszönhetően hatékonyan ellenáll és elnyomja a káros rezonanciákat. A beépített motorvezérlő elektronikával és egyenáramú tápellátással rendelkező szimmetrikus motor egy szilikon gumi szíjjal hajtja meg rozsdamentes acélból készült tengelyen forgó lemeztányért. A 33 1/3-os és 45-ö fordulatszámok között a szíjat a tárcsán áthelyezve válthatunk.

Az MDF-ből készült sasszi az akril lemeztányérhoz hasonlóan szintén hatékonyan veszi fel a küzdelmet a rezonanciák ellen, az állványtól való elcsatolását pedig a speciális rezgésmentes lábak biztosítják. A hangkar a jól ismert 8,6” hosszúságú alumínium verzió zafír csapágyazással, melybe gyárilag egy Ortofon OM10 MM hangszedőt szereltek. A lemezjátszó felszereltségét képezi még a beépített Connect It E phono fokozat, az aranyozott RCA dugós összekötő kábel, valamint a hasznos porvédő plexi tető, amelyről mostanság sok gyártó el szokott feledkezni.

A Pro-Ject Ringo Starr lemezjátszó megtekinthető, meghallgatható és megvásárolható a forgalmazó bemutatótermében.

Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu