The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

T+A M40 HV Anniversary Edition mono végerősítő

A T+A M40 HV a HV sorozat legkülönlegesebb darabja, nem csak a megjelenése, de a teljesítménye is páratlan. A T+A negyven évnyi tapasztalatát felhasználva olyan készüléket alkotott, amely a HV (nagyfeszültségű) technológiát az elektroncsövek legendás meleg hangjával ötvözi. A bemeneti fokozat elektroncsöves, a végerősítő rész pedig félvezetős felépítésű.

TA M40 HV mono vegerosito inside
A párba válogatott 6SN7 elektroncsövek A-osztályú munkapont beállításban üzemelve határozzák meg a készülék általános hangzás világát, a J-FET félvezetők magas feszültségű kapcsolástechnikája pedig a klasszikus triódás hangzást biztosítja. A 20 darab J-FET alkalmazása lehetővé teszi, hogy a végerősítő fokozat 60 W kimeneti teljesítményig „A”-osztályú munkapont beállításban működhessen. Ez sokkal több, mint elegendő, tekintetbe véve a tényt, hogy 1-5 W közötti átlagos teljesítménnyel hallgatunk muzsikát. Az A-osztályú üzem rendkívül széles átviteli tartományt és hihetetlen részletgazdagságot garantál a zenei anyag bemutatásakor. A T+A M40 HV mono végerősítő természetesen ennél jóval nagyobb teljesítményre képes, „AB” osztályú munkapont beállításban 250 Watt áll rendelkezésre.

TA M40 HV mono vegerosito back

A T+A M40 HV mono végerősítő most megtekinthető, előzetes időpont egyeztetés után akár meg is hallgatható az Audiophile Szalon budapesti bemutatótermében.

Audiophile Szalon
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
https://audiophile-szalon.hu