The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Xavian Accordia

Új taggal bővült a cseh/olasz gyártó Dolce Musica sorozata, mégpedig a Deliziosa árának több mint kétszeresébe kerülő Accordia nevű álló dobozzal, amely így egyből átvette a család csúcsmodelljének szerepét is.

A Deliziosához hasonlóan klasszikus hasáb alakú, 21 mm-es vastag MDF lapokból összeállított stabil kabinet belsejébe masszív bitumen csillapítás és egyéb hatékony merevítő anyagok kerültek, hogy a belső és külső rezonanciáknak tényleg semmi esélyük se legyen. Mindezeknek köszönhetően egy darab Accordia kerek 27 kg-ot nyom, vagyis elegáns és karcsú megjelenése dacára is igazán súlyos egyéniség. A 2+ utas hangsugárzó hangszórókészlete egy Olaszországban készült 26 mm-es Audio Barletta impregnált selyem dómból és kettő 180 mm-es Audio Barletta polipropilén membrános, lágy porvédő kúpos, öntöttvas kosaras mély/középsugárzókból áll. Előbbi rézgyűrűt és saját hátsó kamrát kapott, a mágnes rendszerét pedig a nagy terhelések gond nélküli elviseléséhez alakították ki, míg az utóbbi többek között extrém lineáris átvitellel rendelkezik.

A front bassz-reflex rendszerű hangsugárzó a sorozatban megszokott alumínium reflex csövet kapta meg, ami nem csak elegánsabb, de jobb tulajdonságokkal, köztük nagyon alacsony torzítással, is rendelkezik, mint műanyagból készült egyszerűbb társai. A sorozat többi tagjához hasonlóan természetesen értékes kézimunkával készülő Accordia többféle színben kapható. Műszaki paraméterek tekintetében az érzékenysége 91 dB, a frekvencia átvitele 40 Hz-20 kHz (-3 dB), a váltási frekvenciája 2600 Hz, a névleges impedanciája 4 Ohm, a hozzá ajánlott erősítők teljesítménye pedig a 30-20W közti tartományban ideális a hangsugárzó számára.


Akusztika
Tel: 1/321-5384
www.hifiboltonline.hu