The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Unison Research uPhono+

Az olasz gyártó elsőként májusban a Müncheni kiállításon bemutatkozott legújabb készüléke a neve ellenére nem csak egy „szimpla” phono előerősítő, hanem van benne még némi „+” is, mégpedig egy A/D konverter, digitális csatlakozások, valamint egy kifinomult fejhallgató erősítő, így valójában egy igazi modern multi-funkciós eszközt tisztelhetünk benne.

Az UR hagyományokhoz hűen értékes kézimunkával készült, ízléses, és minden elemében alaposan átgondolt és kidolgozott midi méretű készülék, amelyről természetesen a fa betétek sem hiányozhatnak, elsősorban olyan analóg zenebarátok számára készült, vagyis egészen pontosan azok tudják a képességeit teljes mértékben kiaknázni, akik fejhallgatóval is hallgatnak zenét és az analóg gyűjteményüket esetlegesen digitális formában is szeretnék eltárolni, hogy megőrizhessék vagy más digitális eszközökön is hallgathassák azt.

Unison Research uPhono plus silver

Az uPhono+ elsődleges funkciója nevéhez hűen az MM/MC phono előerősítő, MM hangszedő használata esetén négyféle választható kapacitás értékkel (100/200/320/420 pF), míg MC hangszedős lemezjátszókhoz hétféle ellenállás értékkel (5/10/25/100/250/500/1 kOhm) az optimális illesztés érdekében. Analóg kimenetből kettő is kapunk, az egyik fix, a másik pedig szabályozható jelszintű; a precíz és zajtalan hangerőszabályzásról a kifinomult ALPS Blue Velvet potméter/szabályzó egység gondoskodik. A készülék frontlapján található 6,3 mm-es jack fejhallgató aljzatba csatlakoztatott füleseket a nagyáramú fejhallgató erősítő szekció látja el kifinomult jelekkel. Az egység a 16 és 600 Ohm közötti impedanciájú fejhallgatókkal, vagyis lényegében szinte az összes elérhető típussal tökéletesen képes együttműködni.

Unison Research uPhono plus

Végére maradt az uPhono+ digitális szekciója, amely a Cirrus Logic CS5341 IC DAC chipre épül és 24 bit/96 kHz formátumú nagyfelbontású digitális jelekké alakítja át az analóg hangokat. A digitális jelek a klasszikus koaxiális és Toslink optikai digitális kimenetek mellett a Bravo SA9137 IC közreműködésével az aszinkron USB B porton keresztül direktben akár PC-re is továbbíthatók és rögzíthetők is egyben nagyfelbontású változatban. A készülék tápellátásáról alacsony zajú tápegység gondoskodik, természetesen egymástól teljesen elválasztott analóg és digitális tápszekciókkal.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu