The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Marantz Melody M-CR412 CD-receiver

A nemrég bemutatott Melody X hálózati CD-Receiverre (M-CR612) épülő új Melody HiFi CD-receiver (M-CR412) természetesen ugyanúgy kiváló minőségű alkotóelemek felhasználásával készült, hogy a hangminősége messze túlmutasson a kis méretein.

A nívós zenehallgatás szerelmeseit nem kell, hogy megtévessze a készülék mindössze 11 cm-es magassága, ugyanis a 2×60 W maximális teljesítmény még a nagyméretű nappali helyiségeket is meg fogja tölteni Marantz hangzással. A Melody kiváló minőségű alkatrészekből és a legújabb fejlesztéseket felhasználva épül fel az optimális hangminőség érdekében. Nagy hatékonyságú és alacsony torzítású digitális erősítővel rendelkezik, amihez akár két pár hangfalat is lehet csatlakoztatni, és önálló hangerőszabályzóval vezérelhetők az egyes párok, vagy az audiofilek által jól ismert bi-kábelezéses üzemmóddal még jobb hangminőséget nyújthat egyetlen pár hangsugárzóval. Továbbá a Melody teljesen kompatibilis szinte minden igényes hangsugárzóval, beleértve a 4 Ohm-os modelleket is.

A minőségi audio szemléletmódot egy olyan USB-A bemenet is hangsúlyozza, amely még a nagy felbontású zenei fájlok lejátszását is támogatja, beleértve a FLAC, ALAC vagy a DSD formátumokat is. A felhasználók csatlakoztathatják a digitális TV-jüket vagy kábel /műholdas set-top boxukat és Blu-ray vagy DVD lejátszójukat a két digitális audio bemenet egyikéhez, hogy hallgathassák a készülékkel kedvenc filmjeiket és TV-műsoraikat. A Melody automatikusan bekapcsol, ha a televízióból audio jelet érzékel, és úgy is programozható, hogy a TV-készülék távvezérlőjével működjön a hangerő, a némítás és a forrás kiválasztása, ami feleslegessé teszi a távvezérlők váltogatását a TV-csatornák közötti böngészés során. Emellett az okostelefonos felhasználók könnyedén streamelhetik a zenéiket a Melody-re Bluetooth-on keresztül.

Marantz M CR412 szinek

Kompakt készülékházának és kifinomult, időtlen stílusának köszönhetően a Melody tökéletesen illeszkedik mindenféle lakókörnyezethez. Elülső paneljének egyedi megvilágítása, ami egy modern Marantz védjegy, még elegánsabbá teszi. A Marantz Melody június 15-től lesz elérhető elegáns fekete, vagy klasszikus ezüst-arany kivitelben a Marantz márkakereskedőknél.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu