The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Nordost QPOINT, QSOURCE

A Nordost termékei közül nem csak a különböző kábelek, hanem a QRT család innovatív eszközei is nagyon népszerűek, melyeknek választéka most az elektromechanikus rezonanciákat és a jó minőségű tápot megcélzó újdonságokkal bővült.

Mint tudjuk, egy adott hangrendszer minden egyes alkotórészében többféle egyedileg rezonáló részegység található, amelyeknek egymással nem szinkronban lévő rezonanciái villamos zajok forrásaivá válnak, amik sajnálatos módon maszatos, kevésbé tiszta és pontos hangzást eredményeznek. A QPOINT Resonance Synchronizer ezt a zavaró problémát egy olyan finom mező kibocsátásával oldja meg, amely úgy befolyásolja az elektromechanikus rezonanciákat, hogy azok egymással szinkronba kerülve együtt rezegjenek, és így az „összevisszaságból” eredő zavarok megszűnjenek. A hatás maximalizálása érdekében a korong alakú QPOINT egységeket közvetlenül az adott komponensek alatt, amelyek lényegében bármilyen audio vagy házi-mozi készülékek lehetnek, kell helyezni. A leírások alapján a Nordost QPOINT Resonance Synchronizer alkalmazása többféle fontos paraméter tekintetében is komoly és jól érzékelhető javulást eredményez.

Nordsot QRT qpoint

A sorozat másik újdonsága a QSOURCE nevű lineáris tápegység, amelyet a gyártó kifejezetten az audio alkalmazásokhoz tervezett. A QSOURCE stabil és tiszta egyenáramú kimenetet biztosít a kiválasztott feszültség értékeken, s teszi ezt nagyon alacsony zajszint mellett. A kiváló minőség érdekében az eszközbe egy csúcsminőségű transzformátort építettek, amely egy különleges áramkörrel rendelkezik a váltakozó áram egyenáramra történő átalakítására, míg a belső speciális QRT modul sima és csendes egyenáramú kimenetet biztosít, teljesen eltávolítva belőle a különféle elektromos anomáliákat és zajokat.

nordost qsource

A végeredmény tisztább, gazdagabb és árnyaltabb hangzás, melyet a QRT sorozat egyéb eszközeinek okos kombinációjával lehet még tovább finomítani.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu