The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon DRA-800H hálózati sztereó receiver

A Denon legelső hálózati sztereó receivere a klasszikus készüléktípus napjainkra aktualizált változataként immár modern vezeték nélküli zenei streaminget és korlátlan csatlakozási lehetőséget is kínál.

A DRA-800H elsősorban azon zenerajongók számára készült, akik a Denon sztereó erősítők teljesítményét és hangzását szeretnék ötvözni a rádióhallgatással, a streaming lehetőségekkel és a TV csatlakoztatási funkciókkal, mely utóbbiak közül a teljes 4K Ultra HD video HDMI ARC-vel rendelkezésre áll. Az FM/DAB+ rádióval, a dedikált Phono bemenettel, a Wi-Fi integrációval és a számos digitális bemenettel, beleértve a HDMI-t is, rendelkező DRA-800H valóban egy sokrétűen alkalmazható modell, amely zökkenőmentesen integrálható bármilyen TV-vel, streaming zenei szolgáltatással, hangvezérléssel és intelligens eszközzel is.

A készülék alumínium előlapja mögött a Denon egyedi erősítő kialakítása és egy erőteljes tápegység található. A kiváló minőségű hangzást az új fejlesztésű szimmetrikus kialakítású erősítő szekció és a válogatott nívós komponensek, köztük az egyedi ellenállások és az audiofil minőségű kondenzátorok biztosítják. Az oxigénmentes réz (OFC) tekercselésű táp transzformátorral táplált végerősítő csatornánként 100 Watt teljesítményű (8 Ohm, 20Hz-20kHz, THD: 0,08%, 2 csatornán hajtva). A kettős differenciál DAC áramkörökkel és gondosan válogatott alkatrészekkel rendelkező analóg és digitális források jeleit egyaránt fogadó előerősítő szekció nagyon alacsony zajszintű. Alacsony impedanciás meghajtó képessége révén a DRA-800H az álló és a könyvespolc hangfalak széles választékával tökéletesen együttműködik a kiegyensúlyozott és minőségi hangzás érdekében.

Denon DRA 800H belso

A készülék digitális szekciójában AKM AK4458 32 bites D/A konverterek találhatók, melyekkel a DRA-800H nagy felbontású audio dekódolást tesz lehetővé több veszteségmentes fájltípussal, beleértve az ALAC, FLAC és WAV fájlokat, akár 24 bit/196 kHz verziókban is. Emellett kompatibilis a 2,8/5,6 MHz-es DSD-fájlokkal is (a DSD az SACD hangkódolási formátuma). Hozzáférést biztosít a különféle digitális tartalmakhoz a memóriaeszközökről az előlapi USB-n, vagy hálózati forrásokon keresztül. A sztereó hálózati receiver emellett olyan tömörített fájltípusokat is támogat, mint az MP3 és a WMA.

A sztereó mozizást is támogató DRA-800H öt HDMI bemenettel és egy kimenettel rendelkezik, amelyek támogatják a 4K Ultra HD 60Hz-es videót, a 4:4:4 Pure Color al-mintavételezést, a High Dynamic Range (HDR10), a Hibrid Log-Gamma (HLG), a 3D szabványokat és a BT.2020 jeltovábbítást a kivételes szín, tisztaság és kontraszt érdekében. A HDCP 2.3 feldolgozás minden egyes HDMI porton elérhető. A HDMI Audio Return Channel (ARC) port lehetővé teszi az audio jelek zökkenőmentes továbbítását közvetlenül az intelligens TV-ről a receiverre a csatlakoztatott HDMI-kábelen keresztül.

Denon DRA 800H hatlap

A beépített HEOS lehetővé teszi a kényelmes vezeték nélküli multi-room zene streaminget a kompatibilis HEOS komponensekről, számos ingyenes és prémium streaming szolgáltatásról, beleértve a Spotify Premium, Deezer, Amazon Music, TuneIn Internet Radio, Sound Cloud, Tidal és még sok egyéb más szolgáltatást.

A DRA-800H az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri szolgáltatásokkal egyaránt együttműködik. A hallgató az Amazon Alexa-t különböző parancsokhoz használhatja, beleértve a különböző médialejátszók bemeneteinek átkapcsolását, míg a Google Assistant és az Apple Siri segítségével beállíthatja a hangerőt, átugorhatja a következő számot, és így tovább.

A DRA-800H júliusban lesz elérhető a hivatalos Denon kiskereskedőknél, fekete vagy prémium ezüst kivitelekben. Az új sztereó hálózati receiverrel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.denon.eu oldalra.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu