The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Nordost Valhalla 2 hangkar kábel +

A Nordost Valhalla 2 Tonearm Cable + hangkar kábele a gyártó legújabb technológiáit felhasználva készült, annak érdekében, hogy a rangos típus elődje minőségét is túlhaladva valóban mérvadó teljesítményt nyújtson az analóg zenelejátszásban.

A V2 Tonearm Cable + összesen négy, ezüstbevonatú, 99,999999% tisztaságú OFC vezetékből épül fel, amelyeket csavart érpárral alakítottak ki, így létrehozva a bal és a jobb csatornákat, melyeket aztán egyenként ezüstbevonattal árnyékoltak a két oldal tökéletes elválasztása érdekében. A típusból természetesen a Nordost saját Dual Mono-Filament technológiája sem hiányozhat, ami amellett, hogy 85% -kal csökkenti a szigetelés fizikai érintkezését, még látványosan növeli a kábel jelátviteli sebességét és a sávszélességét is.

Újabb technológiai érdekességként a kábelszerkezet még tartalmaz egy külön árnyékolt, ezüstbevonatú kötővezetéket is, amely a bal és jobb csatornák mentén fut. A tökéletes zajcsökkentés érdekében a Nordost a jelenleg piacon lévő legkülönlegesebb megoldást alkalmazta, amelynek része a kettő, levehető, ezüsttel bevont és szintén a Micro Mono-Filament technológiával kiegészített földelő vezeték is. Szükség esetén ezek a földelő hurkok is csatlakoznak a kábel árnyékolásához, teljesen megszüntetve így a jelátvitel során fellépő zajokat, függetlenül a hangrendszerben használt komponensek konstrukciójától.

Mint minden Valhalla 2 kábel, természetesen a V2 hangkar kábel + is mechanikusan beállított hosszúságra van vágva, amely megoldás hatékonyan csökkenti a kábel belső mikrofóniáját és nagyfrekvenciás impedancia rezonanciáját. A kábel verziótól függően a Nordost szabadalmaztatott HOLO: PLUG® Straight csatlakozójával vagy 90० alacsony tömegű 5-pólusú DIN, RCA vagy XLR dugókkal készül. A különleges technológiák és innovációk alkalmazása révén ez a referenciaszintű hangkar kábel teljesen zökkenőmentesen szállítja még a legkifinomultabb zenei jeleket is, miközben a jelláncban fellépő zajokat is megszünteti, hogy a zenei élvezet valóban zavartalan lehessen.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu