The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Ayre QB-9 „Twenty” DAC upgrade

Az amerikai Ayre cég történetének egyik legsikeresebb terméke a QB-9 DAC volt, amiből a zenebarátok jelenleg is több ezer darabot használnak világszerte, ezért a figyelmes gyártó úgy döntött, hogy az aktuális 8-as sorozat technológiáját tartalmazó Twenty nevű upgrade csomagot ehhez a termékhez is elérhetővé teszi.

A modern upgrade „csomagnak” köszönhetően a korábbi sorozatú népszerű DAC technológiailag ismét abszolút naprakésszé válik és ennek köszönhetően új zenei élményekkel ajándékozza meg tulajdonosát, akinek így nem kell cserében gondolkoznia. A fejlesztésekkel QB-9 Twenty modellé váló modell számos módosuláson esik át, többek között megkapja az Ayre Acoustics „Diamond” nevű kimeneti áramkörét is, amely jelentősen javítja a zeneiséget és a basszus átvitelt, valamint egy új JFET differenciális fokozatot, amely hatékonyan csökkenti a készülék zajszintjét. Az átalakított AyreLock tápegység-szabályozó áramkör lényegében egy új AC-zajszűrő rendszer, amely a jel/zaj arány növelésével javítja az alacsony szintű jelek felbontását, míg az egyedi tervezésű „Ayre Asynchronous” USB-technológia tovább csökkenti az elektromos zajt, a szabadalmaztatott re-clocking technológiája pedig az USB jelek jitterét mérsékli.

A konverterbe kerülő vadonatúj ESS DAC chip többek között szintén javítja a készülék jel-zaj arányát és a konverzió minőségét, emellett immár a 384 kHz-es PCM, a natív DSD256, sőt, még a nem túlzottan elterjedt HDCD jelek feldolgozását is lehetővé teszi, teljesen új alternatívákat biztosítva ezáltal a jelentős módosítások révén valóban szinte újjászülető DAC számára.


Limar Audio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu