The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon DHT-S516H és DHT-S716H soundbarok, és DSW-1H mélysugárzó

Kettő új taggal bővült a Senon soundbar szériája, amely így immár szélesebb választékot kínálva négy modellből áll.

A legújabb hangprojektorok egyesítik a 4K HDMI bemeneteket az ARC támogatással a tökéletes TV-csatlakozáshoz és működéshez, a minőségi DSP jelfeldolgozással, D-osztályú erősítővel és a Hi-Res kompatibilitással, mindehhez pedig egyszerű kezelhetőség és tetszetős formatervezés párosul. A HEOS Bar és a HEOS HomeCinema HS2 soundbarok kiváló tulajdonságaira építve a legújabb Denon hangprojektorok számos hangminőséget és csatlakoztathatóságot érintő fejlesztést tartalmaznak. A D-osztályú erősítéssel és a különféle teljesítmény-hangolású meghajtókkal mindkét hangprojektor olyan nívós házi-mozi élményt biztosít, amelyre a tévék önmagukban nem lennének képesek. Ezen felül mind a DHT-S716H, mind a DHT-S516H tartalmazza a beépített HEOS zene streaming és hangvezérlés legújabb verzióit (Amazon Echo, vagy Google Home hangszóró szükséges).

A komolyabb DHT-S716H teres és levegős hangot szólaltat meg mindössze egy egységből, és opcionálisan párosítható a Denon DSW-1H mélysugárzóval (külön megvásárolható), hogy még nagyobb basszust nyújtsanak a nagyobb helyiségekben, míg a kisebb DHT-S516H soundbar szettben kapható egy külön vezeték nélküli mélysugárzóval. A DSD (2,8, 5,6 MHz), FLAC, WAV, ALAC (192/24), MP3, WMA és AAC (USB /Network) támogatására képes hangprojektorokon a vásárlók gyorsan és egyszerűen megtapasztalhatják a Hi-Res tartalmak minőségét is.

Denon DHT S516H

A DHT-S516H és a DHT-S716H ráadásként többek, mint egy hagyományos soundbar, mivel az egész otthonban lehetővé teszik a vezeték nélküli, multi-room élményét a beépített HEOS segítségével. A DHTS516H-val a fogyasztók számára elérhető az Apple AirPlay 2 használata is. Ha más HEOS AV Receiverekkel, hangprojektorokkal és hangszórókkal párosítják, a felhasználók mindenhol ugyanazt a zeneszámot játszhatják le, vagy választhatnak különböző dalokat minden egyes csatlakoztatott helyiséghez. A beépített HEOS a korlátlan zenehallgatás érdekében hozzáférést biztosít számos a nagyobb streaming szolgáltatásokhoz, mint például az Amazon Music, az ingyenes és a Prémium Spotify, a Deezer, a TIDAL és a TuneIn Internet Radio. A rendkívül egyszerű használat érdekében mindkét soundbar támogatja a fő hangvezérlő platformokat, köztük a Google-t és az Amazont. A fejlett HDMI bemenetek olyan funkciókat tesznek lehetővé, mint az automatikus alacsony késleltetés mód (ALLM), ami drámai módon javítja a játékélményt használat közben. További előnyként a DHT-S716H képes együttműködni a HEOS hangszórókkal, beleértve a HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 és a HEOS 7 modelleket, hátsó csatornaként a magával ragadó surround hangzáshoz, egy 5.1-es rendszerben.

Denon DHT S716H

DHT-S516H jellemzők:
• Alacsony profilú és falra szerelhető: két hüvelyk magas, a DHT-S516H a legtöbb helyhez illeszkedik, és nem takarja ki a TV alsó szélét vagy az IR távirányító szenzort
• Támogatja a népszerű surround formátumokat: a Dolby Digital, Dolby Digital Plus és DTS dekódolást a magával ragadó surround élményért
• Denon Dialogue Enhancer: javítja a párbeszéd érthetőségét - ideális filmekhez és TV műsorokhoz
• Könnyű csatlakoztatás: A felhasználók hozzáférhetnek a HDMI-hez audio return channel funkcióval, az optikai digitális audio bemenethez, beépített Bluetooth-hoz, AirPlay 2-höz és a 3,5 mm-es kiegészítő bemenethez

DHT-S716H jellemzők:
• Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio: a felhasználók magával ragadó, szobát betöltő, veszteségmentes házi-mozi hangot élvezhetnek a Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio surround dekódolással.
• A legújabb HD kompatibilitás: négy HDMI-bemenet 4K Ultra HD-vel, HDCP 2.2, HDR, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio és Dolby Vision, valamint ARC támogatás. Az ARC támogatás biztosítja, hogy a DHT-S716H támogatja a rendelkezésre álló legfrissebb tartalmat.
• Opcionális 5.1 bővítés: adja hozzá a DSW-1H vezeték nélküli mélysugárzót és a surround hangszórókat az 5.1-es hallgatókörnyezet létrehozásához.

DSW-1H jellemzők:
• Mély basszus: adjon még erősebb basszust a Denon DHT-S716H soundbar-hoz, a valóban teljes és magával ragadó élményhez.
• Egyedi meghajtók: a kettős, egyedi 5.25”-os meghajtók és a kifinomult nagy teljesítményű D-osztályú erősítés együttesen működnek, hogy gazdag, dinamikus basszust biztosítsanak.
• Könnyű üzembe helyezés: Egyszerűen dugja be a DSW-1H mélysugárzót a fali aljzatba, majd párosítsa a DHT-S716H hangprojektorral a Wi-Fi-n keresztül


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu