The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon PMA-600NE erősítő és DCD-600NE CD játszó

 

Az új Denon PMA-600NE integrált erősítő és a DCD-600NE CD lejátszó egyaránt gondosan kiválogatott alkatrészek alkalmazásával valamint a minőségi Hi-Fi termékek tervezésében és fejlesztésében szerzett bőséges tapasztalat és ismeretanyag felhasználásával készült.

PMA-600NE integrált erősítő

A készülék megalkotása során a gyártó komoly erőfeszítéseket tett többek között az interferencia kiküszöbölése és a kivételes hangminőség elérésére. A PMA-600NE integrált erősítő a Denon Advanced High Current (AHC) single push-pull áramkörének erősítési technológiáját tartalmazza, amely 70 Watt teljesítményt biztosít csatornánként (4 Ohm, 1kHz, THD 0,7%, 2 csatornán mérve). A 800 és 1600 sorozatú Hi-Fi komponensekhez hasonlóan a PMA-600NE is magában foglalja a digitális források fogadásának lehetőségét, beleértve a 24-bit/192 kHz-es digitális-analóg konverterrel támogatott Bluetooth streaming-et is.

"Egyik termék sem hagyhatja el a Denon gyárat, amíg meg nem kapja a Sound Master jóváhagyását. Japán csapatunk aprólékos figyelmet fordít minden egyes termékre annak biztosítása érdekében, hogy a hangzás és az építési minőség összhangban álljon a többi Denon New Era szériás termékkel" - mondta Shinichi Yamauchi, a Denon hangmestere. „Az új 600-as széria termékei ugyanolyan pontos, tiszta és erőteljes Denon hangzással rendelkeznek, mert ugyanaz a Hi-Fi mérnöki koncepciójuk - beleértve a fejlett alkatrészeket, áramköröket, erősítést és elrendezést - mint a többi Denon HiFi terméknél. A PMA-600NE általános esztétikai, hangminőségi és tervezési integritása éppen ezért páratlan ezen az árponton."

A kellően nagy dinamikatartomány biztosítása érdekében a Denon mérnökei gondosan válogatták össze az egyes alkatrészeket és úgy építették meg az erősítő áramkört, hogy az akár 100 kHz-es felső frekvencia átvitelt biztosítson. A fő transzformátor külön tekercselt vezetékekkel rendelkezik az audio- és vezérlőáramkörökhöz, valamint egy beépített mikroprocesszorral, amely Stop Mode funkciót kínál. A felhasználó által választható analóg mód lehetővé teszi, hogy az erősítő tisztán analóg erősítőként működjön a digitális bemenetek és a Bluetooth letiltásával. Ha elkerüljük a nagyfrekvenciás digitális hatást az analóg szakaszra, akkor a hallgatók kimagasló tisztasággal és zenei hűséggel élvezhetik kedvenc analóg forrásaikat.

A különféle rezgések és a környezet zavaró hatásainak minimalizálása érdekében a PMA-600NE közvetlen mechanikus hang- és saját védett jelszintű osztott konstrukcióval (SLDC) rendelkezik. A készülék öt analóg bemenete között egy MM Phono bemenet is található új high-gain EQ áramkörrel, emellett Bluetooth vezeték nélküli streaminget, két optikai illetve egy koax digitális bemenetet is kínál.

Denon PMA 600NE DCD 600NE

DCD-600NE CD lejátszó
A Denon több mint 35 éve tervez és épít minőségi CD-lejátszókat. A Denon DCD-600NE CD lejátszó természetesen ugyanerre az örökségre épül. Lejátssza a CD, CD-R/RW, MP3 és WMA formátumokat, és a Denon AL32 jelfeldolgozási technológiával gondoskodik arról, hogy a lemezekről mindig a legjobb hangot kapjuk.

A CD-lejátszó táp transzformátora közvetlenül a rezgéscsillapítók fölé van felszerelve, hogy megakadályozzák a nem kívánt rezgéseket. Azoknak a hallgatóknak, akik a hallgatási élményt még tovább akarják javítani, a Pure Direct üzemmód minden felesleges áramkört kiiktatva továbbítja a jeleket, például deaktiválja a kijelzőt is, amely elszínezheti a hangot, így biztosítva a tiszta, pontos audio jeleket a hallgatók számára. A DCD-600NE áramköri kialakítását úgy tervezték meg, hogy a jel-utak a lehető legrövidebbek legyenek. A több rétegű áramköri panelek és a rövidebb áramkörök alkalmazása révén a bal és a jobb csatornák közötti interferencia tovább csökken, így minimalizálva az audio jelekre gyakorolt káros hatásokat. Ennek eredményeként a DCD-600NE áramkörei tisztább audio jelet reprodukálnak, amely hű marad az eredeti felvételhez.

A PMA-600NE integrált erősítő és a DCD-600NE CD lejátszó 2019 szeptemberében lesz elérhető a hivatalos Denon kereskedőknél.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu