The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Definitive Technology Slim Soundbar

A Definitive Technology új Studio Slim Chromecast kompatibilis soundbar rendszere pontos és kiterjedt hangot kínál, a hozzá mellékelt mélysugárzó feszes és erőteljes basszusa pedig hatékonyan segít életre kelteni a különféle akciójeleneteket és zenéket.

A 3.1 csatornás rendszerű Studio Slim a leírások szerint kiemelkedően precíz hangzást nyújt ultra-vékony kialakításban. A készülék virtuális surround technológiát alkalmaz a mozi/zenehallgatáshoz és támogatja a HDMI ARC funkciót az egy-kábeles TV-kapcsolathoz. A vezeték nélküli csatlakoztathatóságnak és az elegáns formatervezésnek köszönhetően zökkenőmentesen beleilleszthető mindenféle otthoni környezetbe, így a Studio Slim egy olyan Soundbar, amely a komolyabb, de a sok hangszóróra nem vágyó házi-mozi rajongók számára készült.

A Kaliforniában, az amerikai szórakoztatóipar szívében működő Definitive Technology a Studio Slim Soundbar-t úgy tervezte meg, hogy egyaránt kielégítse az audiofil zenerajongók hangzásbeli, technológiai és dizájn elvárásait valamint a TV, film, zene és sport szerelmeseinek igényeit. A nagy teljesítményű házi-mozi hangszórók iránti növekvő igény kielégítése érdekében a Definitive Technology hét meghajtót „csomagolt” a Studio Slim-be, mindegyiket külön-külön erősítővel meghajtva. A jól ismert Definitive Technology egy hüvelykes alumínium dóm magassugárzók részlet gazdag és tiszta magas frekvenciákat biztosítanak, miközben a négy három hüvelykes meghajtó finoman reprodukálja a kritikus közép frekvenciákat. A mellékelt nyolc hüvelykes mélysugárzó pontos, erőteljes basszussal tölti be szobát. A felhasználók beállíthatják a center csatorna szintjét, kiemelve a párbeszédeket a komplexebb TV-műsorok és filmek esetén is. A Definitive Technology Studio Slim Chromecast-kompatibilis, így biztosítva a könnyebb használatot a tartalom minőségének feláldozása nélkül. A Chromecast segítségével a felhasználók vezérelhetik a zenéket, filmeket, híreket vagy podcastokat a kedvenc alkalmazásukból, válaszokat találhatnak a Google Kereső segítségével, találkozókat ütemezhetnek, időzítőket állíthatnak be, hívásokat kezdeményezhetnek és vezérelhetik a támogatott otthoni smart eszközöket is. Csatlakoztassa a Soundbar-t más Chromecast kompatibilis hangszórókhoz a Google Home alkalmazásban, hogy létrehozzon egy otthoni audio rendszert, és hangparancsokkal vezérelhesse a zenét egy Google Home-kompatibilis hangszórón, mobil eszközön vagy az otthoni hálózaton keresztül.

Definitive Technology Studio Slim Soundbar 2

A HDMI ARC kompatibilis Studio Soundbar egyetlen HDMI kábellel csatlakoztatható a TV-hez, ezzel is csökkentve a rendetlenséget és a beüzemelési időt. A HDMI ARC a Soundbar használatát is megkönnyíti, mivel a felhasználók kihasználhatják TV távirányítójukat a Soundbar alapvető funkcióihoz, például a hangerő növelésének és csökkentésének vezérlésére.

Főbb jellemzők:
• 3.1 csatornás házimozi Soundbar rendszer - A Studio Slim dedikált bal, középső és jobb csatornákat tartalmaz. Ezeket hét különálló hangszóró és erősítő hajtja meg, nagy teljesítményű DSP-vel a helyiségeket betöltő háromcsatornás hangot adva a pontos audio képalkotáshoz, a széles színpadképhez és a surround tartalom reprodukálásához. Az állítható center csatorna lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabott hangzást biztosítsanak a különféle hangzás-ízlésekhez.
• Karcsú, elegáns dizájn - a Studio Slim szálcsiszolt, sötét alumínium felső panellel rendelkezik a karcsú, minimalista megjelenés érdekében. Rendkívül alacsony profiljával, egy és háromnegyed hüvelyk méretű és akusztikai szempontból semleges házával a Studio Slim zökkenőmentesen beleolvad bármilyen otthoni környezetbe, és nem takarja ki a TV alsó szélét sem.
• HDMI ARC - lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy precíz hangot hallgathassanak és élvezhessék a zökkenőmentes vezérlést egyetlen HDMI kábellel. A HDMI ARC közvetlenül a TV-hez csatlakoztatott forrásokból, a beépített smart TV alkalmazásokból továbbítja a hangot a Studio Slim-re.
• A Studio Slim három darab egy hüvelykes alumínium magassugárzót és négy
darab három hüvelykes ovális meghajtót tartalmaz. A mellékelt nyolc hüvelykes mélysugárzó erőteljes basszust biztosít. A gombnyomásra váltható előre beprogramozott EQ hangzásoknak köszönhetően Filmekhez, Zenéhez és az Éjszakai módhoz a Studio Slim Soundbar és Subwoofer rendszer hallgatási élménye testre szabható. A Film üzemmód kibővíti
a hangszíneket, fokozza a párbeszédet és az effektusokat a magával ragadó házi-mozihoz, míg a Zene mód a térleképzést fókuszálja és egyszerűsíti a jelfeldolgozást, így biztosítva pontos,
színezés mentes reprodukciót a hifi rajongók számára. Az Éjszakai üzemmód az általános kimenetet és a basszust alakítja a visszafogottabb késő esti filmnézésekhez. A felhasználók így tiszta párbeszéddel, magával ragadó hanggal és feszes, pontos basszussal élvezhetik kedvenc filmjeiket és műsoraikat.

A Definitive Technology Studio Slim Soundbar novembertől lesz elérhető a hivatalos kereskedőknél.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu