The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Érkeznek az Isotek Smart Power „okos” tápszűrők

Két évvel ezelőtt adtunk hírt az Isotek új háromtagú SMART Power hálózati elosztó/szűrő sorozatáról, amelynek azóta továbbfejlesztett tagjai, rövidesen most már ténylegesen is elérhetőkké válnak.

Ha már a redőnytől, a világításon át a hifi rendszerekig mindent tudunk akár a távolból is vezérelni, miért ne lehetne a készülékek tápellátását is intelligens módon irányítani, gondolhatták az Isotek mérnökei a SMART Power széria megalkotása során. A jelenleg három tagból (Alpha, Delta, Theta) álló sorozat készülékei RS232, LAN és Bluetooth, illetve Wifis kapcsolaton keresztül Androidos és iOS okos eszközökkel egyaránt kényelmesen irányíthatók és konfigurálhatók. A felhasználónak lehetősége nyílik többek között az eszközök elnevezésére, az aljzatok akár egyenkénti be és kikapcsolására, időzítésére és folyamatos kontrol alatt tartására is.

ALPHA: 1U (44,5 mm) szélességű készülék, amely a hozzá csatlakoztatott elektronikák teljes rendszervezérlését biztosítja RS232, LAN, Bluetooth és WiFi kapcsolaton keresztül egy okostelefon-alkalmazás segítségével. Az Alpha nyolc C14 IEC kimeneti aljzattal rendelkezik, emellett RS232 csatlakozást, USB portot, LAN Ethernet csatlakozást és Bluetooth antennát találunk rajta. Az Alpha 40000 A-ig védi a csatlakoztatott berendezéseket. A bemenete szabványos IEC C15/16 csatlakozó. Az Alpha nem programozható változatban is kapható.

smart power alpha large

DELTA: 2U (89 mm) szélességű egység, amely a csatlakoztatott elektronikák teljes rendszervezérlését biztosítja RS232, LAN, Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatokon egy biztonságos online felületen, vagy a dedikált Creston illetve Control 4 kódexeken keresztül. A Delta 16 C14 IEC kimeneti aljzattal rendelkezik, a bemenete egy 16A IEC C20 csatlakozó. A Delta egyaránt csökkenti a differenciál és a Common módú hálózati zajokat. A kimeneti aljzatok teljesen függetlenek egymástól, elkerülve így a kereszt-szennyeződéseket a csatlakoztatott elektronikák között. A Delta emellett 54000 A-ig védi a csatlakoztatott berendezéseket.

EISA20DELTA20overview

THETA - 2U (89 mm) szélességű készülék, amely a csatlakoztatott elektronikák teljes rendszervezérlését biztosítja RS232, LAN, Bluetooth és Wi-Fi kapcsolaton keresztül egy okostelefon-alkalmazás segítségével. A Theta szállítási helytől függően hat UK (BS 1363), európai Schuko vagy amerikai kimeneti aljzattal rendelkezik, és a többi taghoz hasonlóan RS232 csatlakozást, USB portot, LAN Ethernet csatlakozást és Bluetooth antennát találunk rajta. A bemenete 16A IEC C19/20 csatlakozó. A Theta egy kifinomult áramkört is tartalmaz a differenciál és a normál módú hálózati zajok eltávolításához minden egyes aljzaton keresztül hatékonyan megakadályozva a keresztszennyeződését a csatlakoztatott elektronikák között. A Theta 67500 A-ig védi a csatlakoztatott berendezéseket.

smart power theta large

Az IsoTek SMART Power eszközök lehetővé teszik a rendszer telepítők/építők számára, hogy valóban tiszta energiával dolgozzanak, és ezáltal sokkal jobb hang, és képminőséget biztosíthassanak akár az intelligens otthonokban is. Az egységek kombinálhatók is egymással, és az adott hely illetve rendszerigény és elvárások függvényében akár egyedileg csoportosíthatók is.

A gyártó a különleges új sorozatnak egy saját weboldalt is készített, az www.isoteksmartpower.com címen az érdeklődők további hasznos és érdekes információkat találhatnak ezekről a különleges eszközökről.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu