The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Audio Physic VCF lemezjátszó alátét

Az Audio Physic hangsugárzók tervezésének és felépítésének egyik sarkalatos pontja a rezonanciák különösen hatékony kiküszöbölése, és ezt a rendkívül gazdag tapasztalat és ismeretanyagot felhasználva alkották meg a VCF rezgéscsillapító lemezjátszó alátétet is.

Az Audio Physic VCF rezgéscsillapító alátét szett összesen négy elemből áll; három VCF II alátét talpból a lemezjátszó lábai, valamint egy nagyobb alátétből a motor alá. Az alátétek mindegyike mágneses talprésszel rendelkezik, különleges konstrukciójuknak köszönhetően pedig a tüskéknél jóval hatékonyabban csökkentik még a különféle mikro rezgéseket is, optimális működési körülményeket teremtve ezzel a lemezjátszók különféle kényes szerkezetei számára. Mivel az elemek teljesen szabadon helyezhetők el, a VCF szett nagyon jó megoldás lehet a külső motorral működő lemezjátszó típusokhoz is.

Audio Physic VCF

A lábakra elhelyezhető lemezjátszó maximális tömege 50 kg lehet, vagyis néhány extrém modellt leszámítva a VCF a legtöbb típussal kényelmesen használható.


StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu