The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Audio Physic Classic 25 és Classic 35 hangsugárzók

Folyamatosan újabb és újabb fejlesztéseken dolgozó német cég választékában ezúttal a Classic sorozat két komolyabb álló modelljének lecserélése került sorra; így újdonságként a Classic 20 helyett a Classic 25, míg a Classic 30 helyett a Classic 35 típus érkezett meg.

Audio Physic Classic 25 nagyElődjéhez, a sikeres Classic 20-ashoz hasonlóan, természetesen az új Classic 25 is a gyártó egyedülálló szendvics szerkezetű kabinetjével készül. Az üveg és az MDF különböző rezonancia jellemzőinek, valamint az elasztikus akrilát ragasztó csíkok (amelyekkel az üveglapokat a kabinethez ragasztják) kiváló csillapító tulajdonságainak köszönhetően a rezonanciák szintje kivételesen alacsony, így a nem kívánt "kabinet hang" lényegében jelent problémát. Az egyedi üvegpanelek a kivételes rezgéscsillapító hatásuk mellett ráadásul látványnak is nagyon elegánsak, s mivel a festéstől eltérően nem fakul meg fényük, a hangsugárzók még sok év múlva is újnak néznek ki.

A Classic 25 sok egyéb máshoz hasonlóan a”láthatatlan mélysugárzót” is megörökölte elődjétől. A megoldás a gyakorlatban a kabinet belsejében lévő mélysugárzót jelenti, a padló felé néző bassz-reflex rendszerrel. A reflex nyílás kijáratánál elhelyezett high-tech kerámiahab kiküszöböli a levegő intenzív áramlásának nemkívánatos zajait, amelyek sok más egyéb hangsugárzónál elég zavaróak tudnak lenni. Elődjéhez képest a Classic 25 ráadásként nagyobb, immár 7,9” méretű woofert kapott, ezért a korábbinál is testesebb és dinamikusabb mélyekre számíthatunk tőle. A 150 mm-es középsugárzó dupla kosárral, szőtt üvegszálas membránnal és fázis dugóval készül, míg a megszokottnál kissé nagyobb 30 mm-es tweeter membránját egy kiváló német cég gyártja, a motor rendszerét pedig hatékony szellőztetéssel látták el, amely ideális működési körülményeket Audio Physic Classic 35biztosít nagyobb terhelések esetén is. A nagyteljesítményű motornak és a nagyon alacsony saját rezonanciának köszönhetően a hangszóró példaértékű integritást nyújt, míg az egységet körbevevő tölcsér segíti a zökkenőmentes átmenetet a közép- és a magas frekvenciák között.

A Classic 30 típust felváltó Classic 35 álló doboz a Classic 25-höz hasonló kiviteli elemekkel és innovációkkal készül, kettő 6,7” méretű woofere pedig a tweterrel és az 5,9”-os középsugárzóval egyetemben az előlapon foglal helyet, közrefogva a másik két meghajtót. A darabonként 35 kg-ot nyomó, 1145 mm magas hangsugárzó meglehetősen impozáns jelenség, és a márkára jellemző semleges, kifinomult és tiszta hangzás mellé ráadásként jókora terhelhetőséget, hangtömeget és basszust is ígér.


StreamAudio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu