The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Accuphase E-480 integrált erősítő

A 2017-es modellfrissítési hullám után idén ősszel ismét több Accuphase készülék megújult és lecserélődött, köztük az E-470 integrált erősítő is, melynek helyét az új E-480-as típus vette át.

A jól ismert, mondhatni ikonikus elemek természetesen továbbra is megmaradtak, úgymint a kellően robosztus és a rezonanciákat hathatósan távoltartó készülékház a jellegzetes pezsgőarany előlappal, a zölden világító Accuphase felirat, a piros színű hangerő digitek és a halvány sárgán derengő Deprez műszerek. A módosítások szokásos módon ismét csak a készülék belvilágát érintették, amely így megint egy lépéssel közelebb került a márka igazi nagyjainak színvonalához. 

Az E-480 integrált erősítő egyik fontos kulcseleme a különleges AAVA hangerőszabályzó potméter, amely a márka komolyabb erősítőiből származik. A speciális digitális-analóg módon működő, a hangerőt rendkívül finom felbontásban, 65.536 lépésben szabályzó egység a kényes előerősítő egységben kivételesen jó hangminőséget eredményez.

Accuphase E 480 belso

 


A teljesen szimmetrikus felépítésű, nagyon alacsony zajszintet biztosító 5-MCS topológiájú belvilág szokás szerint hibátlan és gyönyörű kivitelű, és természetesen csakis szigorúan válogatott felsőkategóriás alkatelemekből áll. A készülék végerősítő részében szimmetrikus elrendezésű japán Push-Pull POWER MOS-FET végtranzisztorok találhatók, amelyek stabil kimenő teljesítményt, alacsony kimeneti impedanciát és nagyon jó alacsony impedanciájú terhelhetőséget biztosítanak. A hatalmas toroid tápegység és a nagyméretű szűrő kondenzátorok bőséges tartalékok megléte mellett táplálják a 4 Ohmon 2×260 W, 8 Ohmon 2×180W teljesítményű végerősítő egységeket. Az erősítőhöz csatlakoztatott hangsugárzók védelme és biztonságos működése érdekében gyors, MOS-FET áramköri elemek kerültek beépítésre. Az erősítő csillapítási tényezője 500 feletti. A már említett valódi szimmetrikus felépítésnek köszönhetően a kiváló hangzáshoz kivételesen alacsony zajszint párosul. A készülék szokás szerint moduláris felépítésű, így utólagosan akár kettő DAC vagy Phono modult is lehet vásárolni hozzá. Az E-480 akár végerősítőként is használható, így például a minőségi házi-mozi rendszerekbe is könnyedén integrálható, mint High-End végerősítő/ sztereó erősítő. A jel-utak a logic-control relék alkalmazásának köszönhetően nagyon rövidek.

Accuphase E 480 back

A csatlakozófelületen szimmetrikus XLR aljzatokból kettő line bemenet, valamint előfok bemenet és végfok kimenet is található, így a készülékkel megfelelő partnerekkel párosítva akár többféle konfigurációban is felépíthető egy teljesen szimmetrikus audio rendszer.

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu