The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon DHT-S216 Slimline soundbar virtuális 3D hangzással

A vadonatúj, karcsú és erőteljes hangzású DHT-S216 soundbar a DTS által kifejlesztett fejlett 3D algoritmusokat használja, hogy reálisan tudja szimulálni a házi-mozi rendszeren lejátszott többcsatornás filmhangokat, a 4K UHD HDMI-n keresztül pedig bármilyen TV-hez és médialejátszóhoz csatlakoztatható.

A mindössze 6 cm magas Denon DHT-S216-t a Denon hangmérnökei úgy hangolták, hogy kiváló zene- és filmlejátszási minőséget biztosítson két 3 hüvelykes mélysugárzóval, két ovális középsugárzóval és két 1 hüvelykes magassugárzóval. A készülék rendelkezik a Pure Mode funkcióval, amely igény esetén kiiktatja a térhatású jelfeldolgozást, és a pontosabb hangzás érdekében eltávolítja a film, a zene vagy az éjszakai üzemmódhoz kapcsolódó összes korábban beállított jellemzőt.

A felhasználók kényelmesen összekapcsolhatják az okostelefonjukat vagy a táblagépüket a soundbar-ral Bluetooth-on keresztül, hogy könnyebben steamelhessék kedvenc zenéiket.
"A Denon legújabb soundbar-ját úgy tervezték, hogy a lehető legélethűbb zenehallgatási élményt biztosítsa, beleértve a részleteket, az egyensúlyt és a basszust is, és jóval megelőzi a többi soundbart ebben a méretben és árkategóriában" - mondta Michael Greco, a Denon márka igazgatója. "A DHT-S216 elősegíti a partnerséget az iparág vezető virtuális térhatású hang gyártóival, például a DTS-sel és a Dolby-val, hogy egyszerűen biztosítsák az emberek számára a filmek izgalmas hangzását otthoni környezetben."

A falra szerelhető Denon DHT-S216 percek alatt üzembe helyezhető. Az összes HD és 4K TV-vel kompatibilis, használja a mellékelt HDMI-kábelt az intelligens TV-kből és más csatlakoztatott forrásokból az audio jelek továbbítására a HDMI Audio Return Channel (1 be / 1 ki ARC-vel) által, 4K/60 Hz és HDCP 2.2 támogatással. A HDMI ARC-n keresztül történő csatlakoztatást követően a soundbar már tökéletesen vezérelhető egy TV-távirányítóval is. Ha a HDMI ARC nem érhető el, a soundbar optikai bemenetet kínál, és a vezeték nélkül párosítható Bluetooth-on keresztül zene, podcast és más audio tartalmak is streamingelhetők vele.

További DHT-S216 jellemzők:
• Alacsony profil: a 6 cm magas DHT-S216 a legtöbb helyre illeszkedik, és nem takarja ki a
TV alsó szélét, vagy az IR távirányító érzékelőt.
• Beépített mélynyomók: A két 3 hüvelykes mélysugárzó lehetővé teszi, hogy all-in-one megoldást biztosítson a soundbar számára anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy túl sok helyet foglal, és emellett nem áldozza fel a hangminőséget sem.
• Denon Dialogue Enhancer: 3 különböző üzemmóddal javítja a párbeszéd érthetőségét. A felhasználók a teljes hangerő módosítása nélkül is felhangosíthatják a párbeszédet.
• Három előre beállított EQ opció: Három különböző hangmóddal - film, éjszakai és zene -
a felhasználók optimalizálhatják a hangot a kívánt alkalomra.
• DTS Virtual:X: A magával ragadó surround formátum kivételesen élethű, dimenziós érzetet kölcsönöz további hangszórók nélkül.
• Dolby Digital dekódolás: Lejátssza a diszkrét, többcsatornás Dolby surround hanginformációkat, tisztább hanggal és nagyobb valósághűséggel.

A DHT-S216 jelenleg a Denon hivatalos viszonteladóin keresztül kapható


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu

Bemutatóterem:
Denon Márkabolt
Allee bevásárlóközpont
1117 Budapest, Október 23. u 8-10.
Tel: 06-1-209-0298
www.denonmarkabolt.hu